*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> legal

Siste vilje og testamente For ektepar: Bedre Som Personer

When en mann og kone er ute etter å skape en siste vilje og testamente som forlater deres felles eiendom til gjenlevende ektefelle og deretter deres barn (hvis noen), antyder, og tilbyr individuell Standard Legal testamenter for hver av ektefellene. Mens noen advokater og vil forfatterne skape et enkelt Will dokument for både mann og kone (ofte referert til som en "Kombinert Will" eller "Gjensidig Will"), et stort antall juridiske eksperter er enige om at den enkelte Sist Will & testamente struktur gir en bedre juridisk alternativ.

Med en samlet vilje, når en ektefelle dør, den opprinnelige Will må sendes til skifteretten. Når det skjer, er informasjonen i Will ofte gjort tilgjengelig for allmennheten for inspeksjon og gjennomgang, noe som kan skape personvernproblemer for hele familien. Videre, det faktum at den opprinnelige Will er sendt til skifteretten kan skape nye problemer bør den andre ektefellen dør mens den første eiendommen fortsatt blir probated.

Innhenting av en kopi av den opprinnelige Kombinert Will for innleveringen til skifteretten for den "andre til å dø" ektefelle kan skape problemer, særlig hvis den "andre til å dø" ektefelle har flyttet sitt hjem til en annen jurisdiksjon enn det stedet der første ekte Will blir probated. Gitt disse scenariene, utnytte separate, individuelle Wills for hver ektefelle er å foretrekke. Will for hver av ektefellene kan skrives til å speile hverandre, slik at den første ektefellen til å dø forlater hans eller hennes eiendom til gjenlevende ektefelle og deretter til barn, hvis noen.

Disse separate og individuelle Wills oppnå samme mål som den kombinerte Will mens eliminere en rekke skiftesaker. Det er for disse grunner som høyt ansett advokatfirmaer og juridiske formen programvareprodusenter gir individuell Wills for hele familien members.To lære mer om siste vilje og testamente juridiske former eller skal dokumentere klargjøring service, kan du gå til Standard Legal.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.