*   >> Lese Utdanning Artikler >> sport >> martial arts

Ufc 115 Liddell vs Franklin

UFC 115 Chuck Liddell VS Rich Franklin

Jeg må starte med en Wow. Jeg er helt sjokkert over denne nyheten. To av mine all time favoritt UFC jagerfly skal gå på det i UFC 115. Tito Ortiz er ute. Er han skadet eller er han i Dana White doghouse igjen? Det ville være den spørsmålet om dagen. Nyheten er Chuck Liddell vil møte Rich Franklin i UFC 115. Jeg er sjokkert ved tanken på denne kampen. Du har to tidligere vinnere som er nede på hell. Bedre å si, forbi sine primtall i en veldig tøff MMA fight verden. Jeg er den siste personen som ville ha forventet dette. Jeg vet ikke engang hvem jeg skal heie på i denne kampen. La oss komme til fakta.

Chuck Liddell etter min mening burde ha pensjonert etter sin siste kamp. Han har tapt fire av sine siste 5 kamper, og han har så dårlig i sine tap. Kyssing campus har vært altfor vanlig for Chuck de siste to år med kamper. Kyssing campus tre ganger i sine fire tap. Jeg vet at du ikke ønsker å gi opp kampen spillet, men det er på tide. Jeg håper at hvis du mister denne kampen, du endelig pensjoneres. Jeg ønsker ikke å se medics hauling du av til sykehuset eller til likhuset. Du har vært en stor fighter Chuck Liddle, men du har mistet fart. De yngre jagerfly er raskere enn du er, og de har vært å slå deg til punch. Jeg tror Chuck har en sjanse i denne kampen fordi han er en naturlig lett tungvekt. Rich Franklin er en naturlig Mellom fighter som har vært på vei opp i rekkene for å bekjempe større jagerfly. På den annen side, er Rich Franklin youhger og raskere enn Chuck Liddell.

Rich Franklin etter min mening har fortsatt litt noe igjen i sin MMA karriere. Han har kjempet i fire divisjoner og vant noen tøffe kamper. Han var den mellomvekt mester før han mistet beltet til Anderson Silva i 2006. Det er åpenbart hvorfor Rich Franklin har flyttet opp i vekt. Han er 6'1 "høy og han har kroppen til det. Han hadde også å komme seg ut av mellomvekt divisjon fordi Rich ikke kunne slå Anderson Silva i to prøver. Vi vet Anderson Silva regler nå mellomvekt divisjon. Betyr Rich Franklin har en sjanse mot Chuck Liddell. For tre år siden, ville jeg ha sagt nei. Men i dag, jeg tror Rich Franklin har det som trengs for å pensjonere Chuck Liddell en gang for alle. Franklin har hastigheten og fortsatt har ungdom på sin side. Rich Franklin er raskere enn Chuck Liddell og rik har bedragerske makt. På den annen side, hvis Chuck Liddell treffer Rich Franklin solid, vil det være over for rik.

Som en UFC kamp

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.