*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Forretning klær stiler og Trends

Har du noen gang lurt på hvor alle klær reglene har gått? Avhengig av når og hvor du er på en gitt virkedag, ordene "fjern fortid" kan komme til sinn. Det er vanskelig å avgjøre om folk ikke vet hva du skal ha til å fungere, eller om de har mistet synet av relevansen av utseendet til profesjonell suksess. Dronningen av England er rapportert å ha fortalt prins Charles, "Dress gir en ytre tegn som folk kan bedømme innover sinnstilstand. Ett de kan se, den andre kan de ikke." Klart, hun sa hva mange mennesker er uvillige til å godta; at folk dømme oss etter hvordan vi kler oss.

I alle situasjoner, næringsliv og sosial, sender vår ytre en melding. Prøv å gå til en travel restaurant ved lunsjtid. Se rundt deg på hva folk er å sette på og se om du ikke gjør vurderinger om hvem de er, deres bransje, deres personlighet og sin kompetanse. Tenk om hvordan du kan virke når du er kledd i normal virksomhet kjole i motsetning til vanlig kjole. Din alternativ for forretnings klær taler mot din profesjonell oppførsel og troverdighet.

Det er viktig å vite hvordan du skal kle for virksomheten hvis du trenger å markedsføre deg selv og din bedrift på en positiv måte, hvordan DU plagg avhenger av fire elementer: industrien der du jobber, den jobben du har inne som industrien, det geografiske området der du bor; og viktigst, hva kunden forventer å se. Profesjonell Dress opp for menn i menns kjole, ikke mote ikke endre mye fra dato til annen, men virksomheten klær er om å være profesjonell og ikke om å være populær. Det er om å presentere deg selv på en måte som gjør at kundene kan virke komfortabel og trygg med deg.

Dressing for suksess er fortsatt regelen. Den profesjonelle forretningsmann bør huske på disse få poeng når de bestemmer hva du skal ha til å fungere. Velg en konservativ dress i marineblå, svart eller grå enten pinstripe eller solid. Kvaliteten på materialet snakker så høyt som fargen og vil gjøre variasjonen mellom sleaze og beleven. En solid hvit eller blå skjorte klær med lange ermer omhandler de mest polerte blikket. Jo mer mønster og farge du legger til, er det mer fokus på kjolen din, i stedet for profesjonalitet. Ties bør utvikles av sateng eller silke-lignende tekstil.

Unngå tegneseriefigurer og gå for enkel og diskret hvis du ønsker å forbedre din troverdighet. Sokker må være kalv-lengde eller over. Lage flere de samsvarer ikke bare hva du bruker, men også hverandre. En rask blikk i godt lys før du drar ut døren kan spare forlegenhet senere på dagen.

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.