*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Chloe Paraty, New Det Bag beundret av Kjendiser

Fra magasiner, nettsider og TV, har du lagt merke til en pose med en påfallende enestående utseende vokser på flere og flere kjendiser? Ja, det er Paraty bag som blir kommentert som den nye den posen fra Chloe. Etter de varme varer Paddington og Bay poser, Paraty drevet den kraftige populariteten Choles nye kolleksjon og spre flammende flamme over hele verden. Hvis du er siklende over disse posene, du bedre skynd deg selv du har flere tusen dollar for å slippe fordi de er utrolig varmt og solgt ut så raskt som de treffer butikkhyllene.

Det er ingen overraskelse at Chole ble kronet som den posen føde igjen. Siden 2005, tjente Chloe bemerkelsesverdig omdømme gjennom de klassiske Chloe vesker Paddington og Bay. Inspirasjon og kreativitet styre selskapets utvikling til en helt ny og svært blomstrende nivå. Retrospektivt ble hver suksess for motehusene vekst oppnås gjennom fri sjel og energisk innovasjon. Chole ble grunnlagt i Paris av Gaby Aghion, 1952. Initiativtaker har sin unike synspunkt om mote og lansert en linje av stativet og også i høy kvalitet og fine materialer.

Da den første ready-to-wear motehuset ble født, og de andre fulgte deretter et nytt marked ble dannet. Selv om håndvesker ble lansert senere enn kleskolleksjon, har Chloe vant den store navnet på en fantastisk veske maker som produserer utrolig flotte poser. Deres design skrike edgy, klassisk og elegant. Alltid laget i de mest overdådige lær og funky farger, representerer Chloe veske Frances høyeste standard av håndverksmessig. Den nylig utgitte Chloe Paraty er foretrukket av noen A-liste kjendiser slike som Kate Bosworth, Katie Holmes, Ashley Olsen og Mary-Kate Olsen.

Den har en enkel, elegant og karakteristisk silhuett med rullet skinn detalj rundt linjen i Trapes form. Den poselegemet og doble topp håndtak er kombinert i en vakker trekant som ble dannet med den sammenrullede skinn og håndtakene forbindelses hverandre. Dette er også et konvertibelt bag med en avtakbar skulderstropp, slik at du kan bruke den som enten en tote eller en skulderveske. Den kommer i mykt skinn som kalveskinn, lammeskinn eller den spektakulære python hud. Den sorte python hud versjonen er saftig med ekstremt nydelige årer.

Paraty python bag vinner hjertene til publikum av fans og mange har kalt Chloe butikker å få sitt navn på ventelisten. Foruten svart, er det også tilgjengelig i sennep gul, fuchsia, krem ​​og kaffe farger. Rives som elegant, moderne, kul og casual, Paraty bag kombinert med eleganse og allsidi

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.