*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Holde det lyst og hvitt denne sommeren

Summer handler om å være lys, luftig og være moteriktig på samme tid. Den siste Esprit offer for Spring Summer 2012 er å gjøre det kult se fasjonable i år. De lanserer en nydelig rekke sommerlige stoffer. Fra vakre mid fotsid kjoler, bluser og wraps for kvinner som ser elegant og knelange chinos, pledd og utskrifter for menn, kjoler ser fabelaktig mens du holder deg kjølig. Det faktum at det er ingen annen farge som kan gjøre en titt stilig og elegant så mye som hvit og det liker, så det dominerer linje for våren /sommeren.


I kvinneklær delen linjen har knelange formelle og uformelle sommerkjoler, elegante bluser og hvite jakker. Jakker og lette jakker kan slått seg sammen med rene kutt tank topper eller lyse fargetone nyanser av bukser. Myke og feminine kjoler i nydelig kremet nøytrale og bluser er perfekt for aller engel som feminin look. Hvis det er sommer så er det ikke benektes til flower power som det er ingen sommer hvis antrekket er ikke levende og skrives ut. Denne sesongen er fullpakket med Esprit sin stup flourish utskrifter i chiffon, lin, myk silke understreket av et glatt lag.

Det kan bli slått seg sammen med shorts, leggings og vel utstyrt jeans og eksperimentere med dumdristig blomst utskrifter i omfattende mønster og nyanser i skjørt, shorts, bluser, slanke gensere, leggings, jumpsuits og kjoler. Skjerf også finne en fremtredende plass i denne samlingen som en skjerf kan brukes på ulike måter. Esprit lys veies bomull og chiffon wraps og skjerf kan knyttes til posen, accessorized med klær eller bare bæres rundt halsen. Sommeren handler om å holde tilbehøret i tråd med plagg. Dette utvalget av Esprit er skjerf er sikker på å legge til at overflødig punch.

The Spring Summer Line tilbyr også flotte poser som spenner fra stranden, reise, natt ut, kontor og daglig bruk. 80-tallets glam er tilbake i form av ett stykke jumpsuits, et utvalg av blå og farget jeans, kjoler med folder og blonder i flush skjær å legge til at flørtende fasett til sommeren antrekk. For mennene sjekket skjorter som aldri virker ut av mote har blitt satt sammen briljant av de Esprit designere i et utvalg av farger, solide dristige pledd, fine mønstre, boks sjekker og sjakkbrett utskrifter, kan alt dette være sammen med khakis og denims.

Casual wear denne sesongen vil se stilig lagdeling sine drakter. Fargen blå er den største fargen trenden i fritidsklær denne sesongen. Også shorts med skreddersydd gutte skjorter, og en stor lette avling jakke er stor for vå

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.