*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Skoen stiler og farger for 2012

Diskusjon av mote og skjønnhet ikke bare begrenset til klær, hår og smykker bare. Sko er også viktige bidrag på utseendet ditt. Motesko ble også en integrert del av en hel serie med omfattende måte. Som moteverdenen, har skoen også sin egen trend som fortsetter å endre og omdanne hvert år. Selv om forskjellen ikke er for prangende og dramatisk, er trender sko også i endring, og det er noen forskjeller i forhold til modeller og farger.


"I dette året, stilleto ikke være for populær", sier designer sko YONGKI Komaladi til Compass Kvinne i moteshow Sebastian Gunawan 'Shanghai Swing "på Hotel Mulia Senayan, onsdag (1/11/2012) ago.Height 7-9 cmAccording YONGKI, sko modell som ble en trend i år 2012 er dette Modellen med de rette skoene er stor og tykk, samt andre former for de mer unike og tiltrekke seg oppmerksomhet. Høyde på høyre som er brukt, er fortsatt ganske standard og brukte indonesiske kvinner, som er ca 7-9 cm.


Feminine-maskuline modelIn tillegg, i form av kvinners sko på årets ifølge YONGKI vil også være mange farget med sko modeller som ikke er for feminin eller dame ser, men vil bli berikes med en stilig sko modell litt maskulin, men fortsatt vil det være et snev av kvinner i den. Også i 2012, er denne skoen også litt mer kreativ og frisk med lyse farger som gult, fushia og andre lyse farger. "I tillegg, andre motiver som de tradisjonelle batikk motiver, er brokade og andre også mye brukt i sko," lagt YONGKI. I tillegg vil animal print motiv også tilbake i årets trend, han added.

To bruke hans egne sko materiale, lær designer, men fortsatt et alternativ kombinert med et utvalg av tradisjonelle indonesiske motiver. Shoe form ble funnet oftere med en rekke modeller som er åpne på toppen, indisk utseende, eller en lukket modell med en modell av taper på end.As for hans egne menns sko modell ser mer "flørtende" og ikke ensformig. "Skoen mann har spilt med en rekke sterke farger som beige, oransje eller grå to toner, så det er ikke utelukkende svart eller brun bare," han explained.

Not bare at formen ser også mer stilige sko er ikke bare modeller sko som har en tendens til å være stiv i form av kontoret ser ut, men også former for eksempel skinn sneakers fra svenske. Andre former vil også være lett funnet er en modell av herresko med ovale former, torg, de unike former ved foten av menn.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.