*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Utskiftbare Jackets

Vårt mål er å ikke bare lar deg sette dunjakke varm, men også gjør det mulig å produsere mote forstand. Tenk på det, og med fem klær hoper seg opp, effekten er ikke nødvendigvis mer enn t-skjorte og komfortabel jakke. Ned fyllmasse fylt med en følelse av ekspansjon, ikke egnet for å spille nivåer, selv om markedet er som, "Duk" som rike lag ned skjorte, men hvis du ønsker å Lady GAGA bildet er så dramatisk, ikke prøv.

I de grunnleggende modellene Moncler Kvinner Trench strøk på stykket mønsteret er det mest bekymring og mest effekt vei ut, og deretter for å kjøpe klær for denne kroppen til å bruke noen varme tilbehør til en enhetlig tema. Ned frakk skal gjøres, kombinert med den russisk-stil pels lue og skjerf snø, varme faktor på 100%, ned klær og kropp mønster valgt som diamant og is prisme brytning effekten er noe "Ice Maiden" smaken. TAO japansk supermodellen populær tolkning av denne kroppen er Peter Jensen i veien for klær med kroppen mønster og gjør en oppstyr.
Selv fange et slør kan ignoreres, men beltet bruk er fortsatt veldig verdt å lære, for vise og albue slitasje skinnhansker i stedet for stablet armbånd, for å lukke ut armen linjene.

Dunjakke se ut? Ja, dette er årets designere forsøker å Moncler dunjakke, som andre klær delen nær resultatene. Se alle rundt for alt av høy krage, skuldre høye jakke, innpakket i underkant i halsen og omgjort til en rekke asymmetrisk kutt design for å starte. Ned med Alice kan skulder det samme som drakten kan også være den samme som jakker utstyrt med eksentrisk krage og glidelås.
Ned stoffet for å oppnå disse endringene stil veldig enkelt, ikke rart det blir kalt heroisk alder av amerikansk design kan komme. Øvre kontur av kragen og langs hele lageret strøk med stil, bryte ned jakke glidelås iboende slitasje, kan dunjakke også være slik overlapping, overkroppen på ingen måte var oppblåst, fremhever midjen, design og håndverk som enkel en -piece kan også varieres.
Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.