*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Vil du forbedre din høyde?

Vil du forbedre din høyde? I femtiårene, mange britiske unge menn ønsket å se høye. Noen luringer i England gjort bruk av denne uvanlige mani. En Ad sa: «Er du kort som en dverg? Ikke vær redd. Vi har en enkel metode for å øke din høyde. Det er en enkel drill, faktisk. Sende ett pund [Rs.14, deretter] for instruksjoner. Innen tre dager fikk du en pakke som inneholdt to tre stykker, som hver på størrelse 3 "x 4" x 4 "." Please stå på disse magiske materiale og høyden din ville ha gått opp med fire inches og akkurat sånn! "About .

Samtidig indiske college jenter for ikke å sakke akterut På inn college, kjolen formelen endres over natten Hun hadde kort bluse og sandaler;. henne gangstil hadde en bestemt vinkling og rytme Hennes høyde gikk opp med en tomme eller. tommer og en halv, og hun så ned på alle skolejenter som pleide å bære tøfler. Så kom høyhælte sko. Det begynte å vokse i høyden og avgjort på 2-3 inches lange spisse hæler. Jeg pleide å beundre den plutselige veksten i høyden av en jente fra 5 fot til 5 fot og 3 inches bare i løpet av timer.

Ikke alle kollegiale gikk inn for spiky ting, men bare de som kunne balansere kroppen sin på en rett linje. Noen ble eksperter etter en eller to faller. Vi høgskolen guttene pleide å gjemme seg bak et tre og se dem. Vi ga full merkene og komplimen en dame som ikke snuble i henne gå. Kun et fåtall kom ut vellykket etter den såkalte treningsøkt. Noen hadde vridd ankelen eller skadet beinmuskulaturen og ble ikke sett i flere dager i klassen. Nyheten var at de hadde vært innlagt på sykehus for 'ben /ankel /ligament behandling ". "Serverer dem rett," pleide vi å si.

Senere i livet, i sosiale parter, en av de spillene vi pleide å ha var, for å få menn til å gå rundt 50 fot i piggete sko og damene i hæren typen ammunisjon støvler. Det var mye moro. Vi gratulerte damene som krysset 'målstreken i sin helhet form. "Håper du ikke vondt ...?" "Selvfølgelig ikke ...:" Men herrene hadde ingen slike gode rapporter om du løper med bustete dame slitasje. "Jeg sier, det er forferdelig, mann. Hvordan disse damene klarer dette ting på? Jeg kunne ikke ta mer enn ett trinn. Gode ​​karakterer for de kvinnelige kjønn ... "Min kone aldri hadde på seg denne ting.

Hun var en enkel Jane med nær flate sandaler. Men jeg hadde lurt på, hvor mange damer over hele verden ble skadet iført spisse sko? Jeg hadde ingen anelse om i det hele tatt. Selv Google var ikke veldig nyttig. Muligens fordi ingen gidder å gjøre en undersøkelse i denne sam

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.