*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Må-ha i garderoben din Denne Season

Med sesongmessige endringer kommer muligheten til å fornye garderoben din. Denne sesongen føre med seg et stort antall flotte plagg og tilbehør som bør finne en plass i garderoben din. Når det er sagt, er det viktig å innse at det å være trendy og holde opp med mote ikke alltid å være en tungvint eller dyrt affære. Derfor er det viktig at du gjør noen fornuftig "må-ha" tilskuddene til garderoben din.

For å gjøre oppgaven enklere, har vi gjort en omfattende liste av denne sesongens trender som er kommet for å bli.


Basics er tilbake

Å holde bena dekket er et must denne sesongen og en stilig måte å gjøre det på er hjelp av strikkevarer. Strømper er et eksempel på en enkel plagg som legger element av krydder og gir antrekket et fasjonabelt face-lift. Du kan velge mellom en rekke farger, teksturer og mønstre. Noe av denne sesongens favoritt strømper farger er brun og grå. Begge disse fargene vil ikke bare fremheve de beina, men vil også legge til en helt ny dimensjon til din garderobe. Du kan mikse og matche strømper med din favoritt skjørt og shorts.

For å legge til mer oomph til utseendet, Accessorize antrekket med en tykk belte.

Rock the Campus Look

På denne sesongens New York Fashion Week, den mest populære plagget var college sportsklær. For å få denne looken alt du trenger er en fargeklatt i cardigan eller jersey å slå seg sammen med et par av plisserte ull bukser. Å redde deg selv fra å måtte bruke penger på nye klær, gå gjennom klærne-grave dypt, er du sikker på å finne noe som kan fungere dette ser for deg. Prøv å grave ut din favoritt skjerf tilbake i freshman året, og slå den opp dine skinny jeans.

Toppe dette antrekket med en over-sized ull eller strikke frakk. Du vil bli overrasket over hvor moderne dette vil gjøre at du ser.

Hold et øye med Designers.

Det er noen veldig imponerende og lovende designere som har blitt et raseri i moteindustrien. Rag & Bone, Brian Reyes, Vena Cava, Rodarte, Hanu og VPL er de seks designere og deres klær og tilbehør som du bør holde et øye med Ecco Domani. Med Award blir delt ut til disse menneskene i anerkjennelse for sitt talent, er det vanskelig å si hvem av dem som er bedre.

Du bør prøve å inkludere noen av deres design i din egen samling.


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.