*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Keds sko, Pro Keds, Keds Champion

. Keds er populær merkevare av sko introdusert i år 1916. De er et kjent navn nå, og alle fra kjendiser til hjemmeværende til utøvere Dons sine favoritt Keds sko eller pro Keds eller Keds mester, avhengig av hva som passer dem best. De har vært den mest foretrukne merkevare joggesko over hele verden. Faktisk er det de som har pioner begrepet joggesko i skoen industrien. Da de hadde produsert lerretet sko med gummisåle, var det mulig for folk å snike seg rundt uten å gjøre den minste lyd. Og det er hvordan de Keds sko kom til å bli kjent som joggesko.

Den klassiske utvalg av sko fra Keds har mennesker over hele verden går gaga over dem og alle idrett et par av dem. Det er en spesiell rekke Keds sko for ulike anledninger og for ulike generasjoner. For barna er det Keds Champion sko eller joggesko, for kvinner er det kvinner Keds og for menn, vel de klassiske Keds sko eller joggesko er ment bare for dem. Disse skoene er kjent for sin stil, design og komfort. Det er for nettopp disse grunnene at skoene har eksistert i nesten et århundre nå. Faktisk, de er bare seks år kort av å oppnå en perfekt hundre.

Selv om de opprinnelig var ment for folk som bor i USA, snart det hadde fans og lojalister over hele verden. Den spesielle utvalg av joggesko, har Pro Keds blitt kjent over hele verden. Først når de ble produsert i 1949, ble de bare ment for basketball. Men med økningen i populariteten av disse ekstra komfortable sko, produsentene produsert Pro Keds for diverse andre idretter som fotball, friidrett, tennis, baseball etc. Nylig støtdemperen teknologien ble iverksatt for å utforme disse skoene og gjøre dem mer effektive .

I sin 94 år lange historie har det endret seg ulike hender og også overlevde den store depresjonen i slutten av tjueårene. Firmaet så en kraftig nedgang i salget i løpet av 1980-tallet da andre atletiske idretter sko merker skulle komme opp. Det var først i 2005 at etter en lang gap på 25 år, Keds sko resurged og ble populær igjen. Denne gangen når de re-lansert, ble samlingen navngitt som Pro-Keds Classics som antydet den opprinnelige utformingen av skoene som hadde gjort et comeback.

Nå Keds sko har utviklet seg til en multi-million organ og har produksjonsenheter og salg tellere over hele verden. Den elektroniske tilstedeværelse og salget har også bidratt til sin stadig økende popularitet. Innovasjon er nøkkelen til deres suksess som de holder innovating deres design og mønstre for å komme opp med noe friskt og nytt for sine fans. Holde på bø

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.