*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Flower Girl kjoler Are Lovely

Min kjæreste venn har invitert hele familien min til sitt bryllup. Hun spurte datteren min til å være hennes blomsterpike. Jeg følte begeistret for min fem år gamle datter, siden det ville være hennes første gang å være en blomst jente i et bryllup. Jeg kan bare forestille meg hvordan min vakre datter min ville være på bryllupet. Min datter har alltid vært glad i seg verdifulle kjoler.

Min venn hadde valgt den perfekte kjolen for min datter. Hun fortalte meg hvor jeg kunne få kjolen og jeg umiddelbart dro dit. Jeg tok min datter til butikken og fikk henne passe kjolen.

Jeg fant ut at kjolen var litt versjon av brudekjole. Det var definitivt en nydelig kjole. Min datter virkelig så ut som en engel. Selgeren ga meg et valg om å betale det fullt eller ikke. Jeg ble overrasket da jeg oppdaget at kjolen koster ca 230 dollar. Jeg trodde det var ganske dyrt for en blomst jente kjole. Jeg fortalte selger at jeg ikke ville betale den i sin helhet. Jeg gikk umiddelbart ut i butikken og aldri nevnt dette til min venn.

Det er bryllup som ikke har blomst jenter. Men det er alltid hyggelig å ha med bare en blomsterpike på et bryllup.

En blomst jente er vanligvis mellom 07:56 år. Hvis noen ikke har familie eller venner med barn mellom disse tidene da, ikke tvinge til å inkludere en blomst jente i bryllupet ditt. Men hvis du har venner og familie med barn i de aldre, velger en blomst jente kjole som koster billig. Hvis du vet at vennen din ikke kan bruke så mye for kjolen, kan du betale for blomsterpike kjole.

På bryllupsdagen, min datter sakte gikk ned midtgangen iført hennes elegante blomsterpike kjole. Jeg trodde hun ville gråte og til min overraskelse gjorde hun ikke.

Men, min søte datter ikke slippe roseblader mens hun gikk. Sittende på sidene, prøvde jeg å minne henne om å slippe roseblader. Dessuten synes hun ikke å forstå meg og fortsatte å gå sakte. Da hun kom på slutten av midtgangen, stoppet hun og droppet kurven raskt. Roseblader var der bare i ett område. Jeg kunne høre gjestene ler mykt.

Velg din blomsterpike nøye. Barn er moro når de er på bryllup. Imidlertid velge en blomst jente som ikke ville gråte lett foran mange mennesker. En nydelig blomst jente kan legge glede til bryllupet. Hun bringer smiler til ansikter av dine gjester.


blomsterpike kjoler er tilgjengelig i ulike bryllupet butikker. Du kan også prøve å søke på internett for kjente blomsterpike kjoler. Det kan også være bryllup nettbutikker som ka

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.