*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Skole Run Chic

Skolen løp er en stressende tid på dagen for arbeids mamma, sjonglering få barna til skolen i tide, så vel som å være klar til å starte arbeidet. Med så mange kvinner ser på lekeplassen som en mote parade hvordan finner du en måte å være på gang for alt, ser flott ut og forbli komfortabel? Når dressing for skolen kjøre det er ikke nødvendig å tilbringe timer å sette på make-up, hæler og har en blow-dry, kan du fortsatt jobbe "yummy mummy" utseende ved å stikke til en mer stilfull, men behagelig utseende.
Hvis du arbeider i en relativt uformelle kontormiljø nøkkelen ser for skolen kjøre er jeans og flink lagdeling med t-skjorter og vester. Selv om dette er en relativt lavmælt antrekket når du plukker de riktige lagene du kan gjøre et godt inntrykk på jobb eller skole. En lang lagdelt vest som utgangspunkt dekket av en løstsittende knapp tee kombinert med en kashmir cardi eller finstrikket wrap er stor, og hvis en t-skjorte er ikke smart nok for arbeidet så bare bære en klassisk skjorte eller lin bluse å skape henhold -stated stil.
Hvis du jobber i en mer formell miljø vurdere noen klassiske kutt jersey kjoler. Se etter trapes former og smarte turnus som er løstsittende, men likevel elegant og stilig. Så lett å bære bare lag med tights og ballett pumper eller gladiator sandaler og espadrillos. Accessorising trenger ikke å være vanskelig, en myk kashmir gasbind skjerf og subtil gullsmykker er alt du trenger for å legge til en vri på antrekket ditt. Flat pumper er stor for å slippe barna av og du kan alltid la et par hæler i bilen for en viktig engasjement.
For et stort utvalg av klær som er egnet for skolen kjøre og enhver annen anledning gå til Me & Em. De tilbyr komfortabel, praktisk klær i kvalitet stoffer som sikrer at du alltid er i stand til å se bra ut i noen situasjoner. Gå til meandem for mer informasjon. For et stort utvalg av klær som er egnet for skolen kjøre og enhver annen anledning gå til ME & EM. De tilbyr elegante klær i kvalitet stoff som vil sikre at du alltid er behagelig og i stand til å se bra ut i enhver situasjon. Gå til meandem for mer informasjon.

Fiona Muller er utdannet tekstildesigner og har skrevet en tekstil synonymordbok. Hun er interessert i mote inkludert lounge, skolen kjøre chic og hvordan det kan fungere for alle uavhengig av alder, størrelse eller rase. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.