*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Fasjonable sokker For Det Stilig utseende

Fasjonable strømper er et forbilde på glamorøse, feminine antrekk. Det utfyller din stilig kjole, formell kontor antrekk eller hverdags antrekk. Nettbutikker tilbyr et bredt spekter av strømper som er sikker på å forbedre utseendet. House of Holland, Aristoc og Gipsy er de mest fasjonable online merkevarer. Du kan legge inn bestillingen for dem selv fra hjemmet.

House of Holland

House of Holland tilbyr elegante kjeden strømpe tights. Den strømper er en unik kombinasjon av nylon, elastan, metallisert polyester og bomull. Det er sexy og behagelig å bære.

Selv Pixie Lott brukte den på V festivalen. Dette fasjonable strømper er en må ha for denne sesongen.

Hvis du har lange og smale ben, House of Holland super strømpe tights er et flott alternativ for deg. Den er laget av nylon, bomull og elastan materiale. Den har bomull kile for å forbedre din komfort. Det er ugjennomsiktig fra tå til lår og tilbyr en sexy look. Det ser kjempebra med korte skjørt og shorts.

Bandana tights er trendy, iøynefallende strømper. Den ble båret av Agnus Deyn på Elle Fashion Awards. Sin funky styling vil sikkert slå hodene rundt deg.

Dette strømper er tilgjengelig i kun en størrelse som passer nesten alle.

Hvis du slanke ben er en av dine største aktiva, pryder dem med House of Holland LA Citights. Den er ideell for din strammere skjørt eller enkel svart kjole.

Aristoc

Du kan finne en elegant rekke Aristoc strømper i nettbutikker. Vertikal sikksakk strømper laget av nylon og elastan materialet vil få ut det beste i din personlige stil. Det forsterker skjønnheten av din lange, magre ben og er tilgjengelig i mellomstore og store størrelser.


Shiny floral tights er fasjonable strømper fra Aristoc. Den har en fantastisk design. Den er tilgjengelig i tinn og midnatt versjon. Midnatts versjonen ser ut midnatt blå, men det er blå over en svart bakgrunn. Det er super myk og ser flott ut med stilige sorte minikjoler.

Aristoc hi etappe toner tights er tilgjengelig i svart og nude farger. Den lar deg glemme dine dietter for å få en velskapt bunn og slanke magen. Den har silke overflate som fukter huden og gir en myk, glatt og silkemyk følelse.

Gipsy

Gipsy tilbyr en rekke stilige strømper.

Gipsy flekkete varm vinter tights er laget av akryl, nylon, viskose og polyester. De er tilgjengelige i bringebær, denim, kull, taupe og morbær. De tilbyr deg en varm og behagelig følelse.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.