*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

6126 av Lindsay Lohan

6126 klessnor med Lindsay Lohan

6126 klessnor av Lindsay Lohan ble lansert med sikte på å levere kvalitet og stilige produkter samtidig som det bidrar til verdige veldedige organisasjoner. Kvinner bak merke dvs. Lindsay Lohan og Kristi Kaylor ønsket at deres merkevare skal være en kombinasjon av moderne tillit og klassisk stil av vintage Hollywood. Dette gjenspeiles perfekt i sine klær.

Dette Lindsays clothesline er inspirert av hennes idol Marilyn Monroe. Faktisk samlingen kalles 6126 av Lindsay Lohan etter bursdagen av Marilyn Monroe som faller 1. juni 1926.
Dette merkeklær vil gjøre at du ser og føles fantastisk. Bortsett fra komfort, vil du elske stilen, kutt og detaljering av antrekk. Dette kleskolleksjon inkluderer leggings, strikkevarer, skinnjakker og kjoler.

Leggings ble først introdusert i denne Lindsay Lohan kleskolleksjon i 2008 og senere området ble utvidet til å omfatte en hel kleskolleksjon. Monica Leggings er den mest populære serien av leggings på tilbudet. De har et åk på begge sider av leggen med en glidelås for å gi en perfekt strømlinjeformet og elegant utseende.
De fleste leggings er laget av 100% polyester og har en elastisk linning for perfekt passform. Et annet populært valg er de Glitter leggings. Det er en blanding av leggings pyntet med glitrende paljetter og stoffet er laget av 95% modal og 5% elastan. Lust, Star og Fame er noen mer populære legging stiler fra Lindsay Lohan klær.

Nylig har en stor samling av vesker, kosmetikk og sko ble også lagt til 6126 av Lindsay Lohan.
En av de populære plukker blant kjøperne er blonder detaljert kjole fra Lindsay Lohan klær, noe som gir en overlegen utseende perfekt synkronisert med de nyeste trendene.

6126 av Lindsay Lohan også skryte av fantastiske topper som er oppmerksomhet grabbers. Man kan lett idretten dem med minimal tilbehør. Det ville overgå alt på sin vei. Disse topper kommer med scoop hals og sølvkjeder. Stoffet er 95% viskose og 5% elastan, og de fleste av toppene har korte ermer. Du kan velge forskjellige stiler og design av kroppen passer også.

Forbrukerne ser etter smarte designer kjoler med kvalitetskomfort. I forhold til de andre signatur merker i markedet, Lindsay Lohan klær er perfekt for de som ønsker å se stilig. Du vil finne klær i fine levende og mørke farger som vil forbedre ditt utseende. Design er moderne og futuristisk, og du må være litt dristig for å bære dem. Kjolene er markert med blondedetaljer og

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.