*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Mote tips for Teen Boys

Hvis de fleste voksne menn har en hard tid med mote, da unge menn kan bruke all den hjelp de kan få. Hvis du er en tenårings mannlig, her er noen mote tips som vil hindre deg fra å se ut som en idiot.

1. Dra buksa opp! Den utsatte bokseren utseende har blitt spilt mer enn Xbox.

2. La eyeliner alene. Klart det er mange jenter som liker gutter som bruker sminke og skinny jeans. Den emo kjepphest er nettopp det ... en kjepphest.

År fra nå vil du se på et bilde av deg selv med din jentete hårklipp og fyr-liner og føler det på samme måte som min mor har når hun ser på bilde av seg selv med en spiral perm, ertet smell, og en Def Leppard t-skjorte .

3. Ikke ha tank topper eller muskel shirts med mindre du faktisk har muskler.

4. Utforsk yttertøy. Ja, det er mer til yttertøy enn gensere. Ert strøk, jakker, gensere, jakker og grøft strøk er bare noen eksempler.

5. Hvis du er en hvit gutt fra Omaha, ikke kle seg som en gangsta. Du er ikke lure noen, hjem skive.

6.

De gjør mange forskjellige typer sko, ikke bare joggesko.

7. Hvis du bare har råd til en virkelig flott og dyrt klesplagg, kjøpe et flott par sko. Gode ​​sko kan gjøre en dårlig antrekket ser flott ut, og dårlige sko kan gjøre selv en Armani dress ser forferdelig.

8. Unngå å ha på noen slags skjorte som har det som lignet en rallyfører pryder forsiden, med mindre du kommer til Walmart.

9. Unngå å ha på noen slags skjorte som har en umoden sier på forsiden.

Lagre skjorte som sier "Certified Bikini Inspector" for college, hvor du kan blande inn med andre umodne hormondrevne frat gutter iført skjorter med dumme slagord trykt over hele forsiden.

10. Utvikle din motesans ved lesing og studere magasiner som GQ eller Esquire. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan lære med et magasin abonnement.

Fashion forstand er noe som er utviklet med tid og livserfaring. Ikke la deg lure til å tro at mote forstand er noe du må være født med. Som slett ikke er sant.

Ved å følge de ti tips og forslag som er nevnt ovenfor, kan du utvikle en anstendig sans for mote før du hodet til college. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.