*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvorfor kvinner elsker Cashmere Wool

Uten tvil om at Cashmere er et vakkert tekstil og ofte forbundet med utsøkte klær. Men noen gang lurt på hvorfor det er dømt så verdifull? Gitt, det er fløyelsmyk og føles fantastisk når bruker det, men det er mer til cashmere enn bare følelsen. Det starter med opprinnelsen til stoffet.

Århundrer siden, geiter fra Kashmir-området (dermed opprinnelsen til tittelen) har gitt de jevneste, mest frodige plagg på planeten.

Men er Kashmir lone provinsen du finne kashmir ull? Ikke akkurat, selv om begynnelsen på ordet kom fra Kashmir-regionen i persisk tid, er vi så heldige at flere andre land er nå produserer kasjmir. Indre Mongolia i Nord-Kina er ett spesielt. Denne regionen er den største leverandøren av kasjmir sau på planeten. Andre steder som Tibet, New Zealand og Tyrkia har betydelige produksjoner. Fordi disse landene er dømt fjernt (spesielt til Nord-Amerika), det koster mer å eksportere dem og til slutt øker til kostnaden av klær.

Den viktigste faktoren i å utvikle kvalitet kashmir er været.

Klimaet er en avgjørende faktor i produksjonen av kasjmir. Jo kaldere vær, vil tettere gjete pels være. Derfor er det ikke overraskende at førsteklasses kvalitet kasjmir ull kommer fra kalde klima land. Med global oppvarming på vei oppover, er det en sjanse for at kvalitet kasjmir vil bli enda vanskeligere å finne.

Siden Cashmere råvarer er naturligvis dyrere, strøk eller plaggene er også dyrt. En praksis mange produsenter vil gjelde for å redusere prisen er å blande kashmir ull med en lavere kvalitet materiale.

Dessverre, minsker dette også kvaliteten og egenskapene populært med kasjmir.

Alle som har kjøpt og slitt en kvalitet kasjmir cape eller kvinners strøk sverger hvor behagelig og varm den er. I motsetning til det kjente ull, er kasjmir smidig og ikke irritere når man bærer den. Videre har den gave å være vevd inn i fine tråder eller tykke garn. Disse egenskapene gir skreddersyr en stor mengde fleksibilitet når laging klær av kasjmir. Strøk i denne naturlige fiber, derfor vises i en bemerkelsesverdig utvalg av design, teksturer, farger og former.

Men vær forsiktig når du kjøper din kashmir cape eller sjal, det er mange av Cashmere imitasjoner på markedet

I en vurdering, hvis du bestemmer deg for å kjøpe en cashmere sjal, må du huske på følgende:.

1) Hvor kommer Cashmere kommer fra? (Husk at kaldere klima områder produsere førsteklasses kvalitet kasjmir)

2) En kunnskapsrik stab gjør en verden av

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.