*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

The Elegance of Traditional Sarees ...

Sarees er essensen av femininitet, eleganse og grace.The fem-brikke er de mest populære og mest slitte damene kler over hele India. Det er forskjellige måter å bruke det, avhengig av sted og samfunnet man tilhører ... Men den mest populære måten å iført saree er å avvikle den en gang rundt midjen og brette folder i front mens dekker brystet med resten av materiale som er populært kjent som Pallu ..

Ifølge en sjarmerende indiske eventyret "The Saree ble født på veven av en fantasifull weaver. Han drømte om en vakker kvinne. Den skimmer av tårer. Den drapere av hennes tumbling håret. Fargene hennes mange stemninger. Mykheten av hennes touch. Alle disse han flettet sammen. Han kunne ikke stoppe. Han snurret mange yards av en skimrende silke materiale og da han var ferdig, går historien, han satt tilbake og smilte til hva han hadde gjort ... Han begavet da hans utsøkte skapelsen til sin kvinne som drapert den rundt seg mye til sin glede ... "

Historien og opprinnelsen Sarees synes å daterer seg tilbake til perioden etablering av selve sivilisasjonen. Bevis viser at kvinner i Induskulturen som brukes til å dekke seg med en lang stykke tøy, drapert som en bukse. Senere ble det viklet rundt kroppen sin og de to endene ble bundet bak nakken deres.

Lengden på saree varierer fra fem til de tradisjonelle ni yards ... Den Saree har blitt beskrevet som en av de mest sensuelle drakter i India.The ordet "sari" stammer fra Prakrit ordet 'sattika', som er nevnt i den tidlige buddhistiske litteraturen. Ordet ble forkortet og ble kalt sati, noe som ytterligere utviklet seg til sari.

Det finnes mange varianter av handloom bomull sarees som kommer fra ulike deler av India sikret mest populære blant dem er de Bengal bomull sarees, rajas blokk prinbted sarees, Bandhni sarees av Gujrat, håndvevde sarees fra Andhra, Madhya Pradesh og Karnataka

De mer velstående og fasjonable damene spesielt damene som tilhører de kongelige familiene i Rajasthan, Hyderabad, Kashmir, Gwalior osv.; popularisert de fine chiffon sarres som var slitt med perler og andre elegant tilbehør.

De mange varianter av Sarees

Sarees kommer i mange varianter og i ulike typer materialer rom.Det mest populære og tradisjonell blant dem er den mest ettertraktede skimrende Silk Sarees spesielt de som kommer med gulltråd grensen og intrikate Zari work.There finnes mange forskjellige typer silke som spenner fra Bañares silke og Bengali silke til sør

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.