*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Vibram Fivefingers KSO er Hot. Sko er det ikke.

Som du spasere rundt i byen, foruroligende om miljøet, eller økonomien, eller din neste måneds betaling for internett, kan du anta at det er en ting som du ikke trenger å bekymre deg for er slik du er rusler rundt byen.Vel, beklager å si dine forutsetninger er feil. Du går galt.

Ikke bekymre deg det er ikke din feil. Det er skoene dine. Sko er forferdelig. Det jeg mener er at alle sko er dårlige. De såre føttene og endre hvordan du går. Faktum er at uheldig, øm, tilsidesatt og battered føtter får overmannet i en krig. Kampen sko versus føtter.


Ok, nå vil du faktisk tenke på hva som ville være den alternative siden skoene er dårlig for dine føtter.

Det er veldig enkelt. Gå med Vibram Fivefingers KSO.

Walking Vibram Fivefingers KSO er veldig god på å lage føttene sunnere. Det gjør også gang mer moro. Det er som å kjøre en girstang etter år ved rattet i en automatisk -. Du plutselig føler deg i kontroll over en intrikat maskin, snarere enn kystfart på cruise control

Prøver vil disse ofte la deg spontant føler for løping, selv om du er en løper eller ikke.

Dette er også bra når det gjelder å spille en lagsport. Disse vil virkelig få deg til å føle at føttene er fri fra noen vekt som pleide å være på dem.

Folk som har forsøkt å bruke Vibram Fivefingers KSO var helt fornøyd med utfallet av den. Selv om det er noen faktorer som begrenser dem fra å bruke Vibram Fivefingers KSO. Vibram Fivefingers KSO er kult i hver sesong; du vil føle at det er skjegg og har stilig utseende også.

Likevel bør du tankene å kjøpe Flow modell for den kalde årstiden.

Som du kan se fra vurderinger, og fra det faktum at de er populære for alle mennesker som handler med vann, er de mindre glatte og gir god isolasjon. Dette er perfekt rundt!

Klikk her for å se den fra amazon.com

www.ericpapasit.info Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.