*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan Tie en Necktie

Trinn 1

Pakk slipset rundt halsen, slik at den tykke enden henger ned på høyre side med spissen på ca knelang og den lille enden ned på din venstre side til ca 6-8 inches fra haken.

Trinn 2

Nå krysser den lille enden under den tykke enden og holder dem på plass der de krysser med høyre tommel på bunnen og høyre pekefingeren og rett langfinger oppå.

Trinn 3

Nå, mens du fremdeles holder de to endene på skjæringspunktet med høyre hånd, samtidig trekker den tykke enden mot deg og opp gjennom hele som var opprettet i trinn 2.

Trinn 4

Nå holde på den lille enden med høyre hånd og krysser den tykke enden etter og til høyre for den knuten. Mens du gjør dette, slår hendene slik at når du er ferdig, venstre hånd holder den lille enden og høyre hånd holder den tykke enden.

Trinn 5

Nå kan du ta tykke enden og trekk den gjennom hele fra toppen og fortsette å trekke den ned gjennom til knuten er tettsittende.

Trinn 6

Deretter trekker den tykke enden over toppen og til igjen av knuten og bringe den tilbake opp gjennom hele igjen. Nå din høyre hånd skal holde den lille enden og venstre hånd skal holde den tykke enden.

Trinn 7

Ta den tykke enden og trekke spissen opp mot haken. Nå trekker igjennom i midten av knuten. Det er bare ett sted å gå i midten, slik at du ikke kan gå glipp av det.

Trinn 8

Nå vikle den venstre tommelen, peker og midtre fingrene rundt den tykke enden på undersiden av knuten og hold den fast.

Trinn 9

Samtidig skyver opp bunnen av knuten mot halsen og trekke ned på den lille enden slik at knuten kommer snuggly mot halsen.

Trinn 10

Nå bare sette den lille enden gjennom løkken på baksiden av båndet og du er ferdig

http: //1e21avvj-jh0fydkngurn6wmfx.hop. clickbank.net/

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.