*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvorfor jenter kle seg som de gjør i disse dager?

Ta en tur til kjøpesenteret og hva ser du? Jenter i alle aldre, høyder og vekter er iført jean shorts nesten på størrelse med undertøy og skjorter som er enten gjennomsiktig eller utsettes for mye cleavage. Fra hva jeg har sett, er moteverdenen motto nå, "Mindre er den nye mer."

En viktig grunn til at jenter kler denne måten er at det er hva butikkene selger. De mest populære butikkene i disse dager inkluderer Hollister og Abercrombie & Fitch. Disse to butikkene har en "beachy" til dem, slik at klærne de selger er ofte tettsittende, kort, eller har hull i ukomfortable steder. Jada, de har noen pene t-skjorter, jakker, jeans og gensere, men resten alt eksponere for mye hud akseptabelt for tenåringer. Voksne kvinner har full kontroll over hva de kan bære, men for unge tenåringer til å kle seg som de bare kom ut av dusjen med bare et håndkle på (eller mindre) er farlig for sine vel-vesener og er uakseptabelt.

En annen grunn er at alle gjør det samme. Gruppepress påvirker alle, det vil si, med mindre du ikke bryr seg i det hele tatt om opptredener. Men for alle normale mennesker som higer å se vakre og føler seg trygg, er klær en seeminly perfekte løsningen. For eksempel kan du se en av dine venner slitasje noen skjorte en dag og får mange komplimenter. Så, neste gang du går til kjøpesenteret, kjøper du en simliar en, fordi du tror at det skal se bra ut på deg, også.

Mediene påvirker også jentenes beslutninger. I blader og på TV, blir jentene tatt på seg snau og avslørende klær. Dette setter ofte en standard for jenter og de utvikler ideen om at alle
bør kle sånn.

Anyways, jenter vil trolig fortsatt kle seg som de gjør, men husk at det er ikke helt sine feil. Man kan hevde at det er fordi de er de som faktisk har kjøpt klærne. Men legge media, gruppepress, og de klærne som tilbys i butikkene inn i bildet, og det er svaret.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.