*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

En guide til beste håndvesker i Fashion

Til tross for at mange mote tilbehør trender blekne det er flere av klassiske små poser som trolig vil aldri gå ut av stilen. Disse vakre håndvesker er faktisk ikke må ha mote tilbehør tilbehør, men arvestykker. Deres unike design har inspirert en rekke utførelser samt imitasjoner. Coach Kristin veske er like populær blant motebevisste kvinner i disse dager bare som sin første etableringen. Det er trolig den letteste, enklest, enkleste og mest komfortable veske på markedet. I utgangspunktet alle som bærer den ser fantastisk. Men vær forsiktig. Det er mange falske seg i omløp.

Falskmyntnere gjøre det vanskeligere på resten av oss. En falsk Coach wristlet eller en veske vanligvis viser dårlig utført eller ujevn søm. Hermes Birkin veske er trolig en av de mest populære små poser av alle tider. Den ekstremt høye prislappen, samt en to års venteliste betyr definitivt at det har blitt mer av et statussymbol i moteverdenen enn noe annet. Denne vakre bag ble inspirert av den unge kvinnelige artist og sanger Jane Birkin Den Fendi Baguette veske er i utgangspunktet en ny modell.

Tro det eller ei, det fikk sitt navn etter den franske baguette på grunn av sin unike slim-line form. En kvinne kan bære den under armen. Sist, men definitivt ikke minst er den Hermès Kelly Bag. Denne stilige vesken føyer seg inn i rekken av ettertraktede vesker og står rett ved siden av sin søster Birkin i form av statussymbol, eleganse og førsteklasses håndverk. Her er et interessant faktum - det tar vanligvis et sted rundt tjuefem timer å fullføre denne vesken. Denne lille vesken først kom under søkelyset tilbake det på slutten av 50-tallet.

Disse flotte motetilbehør og statussymboler har stått imot den ultimate testen av tid i den stadig skiftende verden av mote. Deres aldri døende appell overgår nesten alle motetrender samt aldersgrupper. For de heldige kvinner der ute som har råd til å eie den virkelige ting, disse håndvesker bevise verdt investeringen.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.