*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Sørg for at dine barn Dont Avvis Costume Stitched At Home The Last Minute

En drakt design kan være vanskelig å komme opp med, spesielt hvis du kjører ut av tiden. For den saks skyld, bør du ha minst en måned å planlegge fremover på hva som kostymedesign du skal jobbe på. På denne måten kan du se etter egnede materialer fra alle mulige kilder. Ideer for kostymedesign kan noen ganger stammer fra materialene du vil være i stand til å samle eller oppdage. Ikke begrense dine kilder til nettopp skapet, kan du utforske sparsommelighet butikker og dollar butikker.

Hvis Halloween kostymer er noe du gjør tradisjonelt, hvorfor ikke dra nytte av garasje salg som også avhende gamle kostyme materialer deretter planlegger ombygging kostymedesign. Se utover hva dine gamle klær har å tilby. En gammel A-line skjørt kan konverteres til en cape, mens chiffon lag med en utdatert promenadekonsert kjole kan brukes for et barns fe eller prinsesse kostyme. Selv den gamle strømpebukse kan finne anvendelse for spesialeffekter, som å lage guts eller tarmene, eller passer det perfekt nær skallen din og lage en balding effect.

What hvis ungen ikke ønsker å bære din Costume Design Creation? Men den største tilbakeslag av alt er når ungen ikke godkjenner din kostymedesign. Etter alle forberedelsene og møysommelig innsats du gikk gjennom, gjør den lille liker ikke det. Han hadde andre kostyme design ideer til å begynne med, og du ikke var i stand til å bevise at du kan komme opp med noe bedre. Prøv å gjøre noen kompromisser for neste års drakt og be ungen hvilken del av kostymet han ikke godkjenner. Prøv å gjøre noen endringer til du kommer til en løsning.

For å unngå denne typen problem, her er noen gode forslag: Hvordan unngå Your Kids Avvisning av Costume design1. Kjøp et mønster for noen gjør-det-selv kostymedesign fra en lokal stoff butikken. De fleste av disse stoff butikker gi sine kjøpere noen guider og tips om hvordan du gjør det kostymedesign for å oppmuntre gjensalg. Men du bør ta initiativ til å be om disse tipsene fordi de er også forsiktige med å gi ut uønsket råd til kunder som føler seg fornærmet hvis forvekslet for en nybegynner. 2.

Når du kjøper et mønster, så sørg for å ta ungen din sammen med deg, slik at han vil være i stand til å gi sin godkjenning av kostymedesign ved utbruddet. Sørg for at du både slå seg ned på noe som ikke er for komplisert, hvor du kan spørre en butikkansatt hjelp. Be om anbefalinger om hvilke av disse mønstrene er egnet for nybegynnere. Spør videre om de har noen tips om hvordan du kan takle mønsteret med så lit

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.