*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Tipsene i å få det perfekte Knot For Your Neck Tie

Although hals bånd er mye brukt av menn i dag, er det et faktum at det er noen menn som ikke har en god smak i hals bånd. Noen ganger vil du se menn iført et slips som ikke er riktig for anledningen. Det finnes også menn som slites bånd som ikke samsvarer med sine drakter. Men det mest brutale synden et menneske noensinne kunne begå når iført et slips er å bære det med feil type knute. Her er de mest brukte knop til hals ties.Four I HandThis er den enkleste, og sannsynligvis den mest populære, knute type for bånd.

For å gjøre dette, bør du holde den brede enden av båndet på høyre side og deretter utvide det om en fot under den smale enden. Krysse den brede enden over smale ett og krysse det igjen under den. Passere den brede enden på tvers av fronten av en smal og før den side ender opp gjennom løkken. Hold forsiden av knuten, løsne den med pekefingeren og deretter sende den brede enden på sløyfe i front. Stram knuten nøye og trekke den opp tett til halsbåndet med den smale end.Windsor KnotThis type knute er best slitt med store krager. Windsor Knot er litt mer komplisert enn de fire i hånd.

Du kan gjøre dette ved å starte opp med den brede enden av båndet på din høyre side og forlenge den en fot under den smale enden. Krysse den brede enden over smale ett og ta det opp gjennom løkken. Fra sløyfen, sette ned den brede enden og passerer den rundt den smale enden til den når ryggen. Slå den brede enden og passerer det opp gjennom løkken, og deretter slippe den ned gjennom knuten foran. Du kan stramme opp knuten og bringe den opp til collar.Half WindsorThis knuten typen er veldig mye som ligner på Windsor knute, bare at den ikke har den andre sløyfen.

Knuten er tynnere, og det er best slitt av høyere mennesker. For å gjøre dette, bør du plassere slips rundt halsen med den brede delen av båndet på din venstre side. Ta den brede enden av båndet og krysser den over den smale enden til en rett vinkel. Trekk den brede enden av båndet rundt den høyre side av kragen. Trekk den bak tie litt stramt og tilbake rundt til den smale enden. Trekk den brede enden bak båndet og rundt baksiden til fremsiden av den smale enden. Trekk den brede enden av slips lage en løkke på forsiden av det uferdige Windsor.

Dra den brede enden gjennom løkken og deretter litt stram it.Actually, er det mange typer knop for hals bånd. Hver av dem har en viss utseende som vil forbedre utseendet på et slips. De nevnte typene er de mest brukte knop for hals bånd.


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.