*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Leggings

Leggings finnes ulike former for montert klær slitt for å dekke bena .... Enten du elsker dem eller hater dem, leggings er tilbake i trenden. For folk som elsker leggings, denne sesongen er det et bredt utvalg av tilgjengelige alternativer som skrives ut, mørke hued, shinny, mid-kalv eller i nærheten av ankelen lengde. Alt du trenger å gjøre er laget disse brede varianter av leggings med noen flotte tunikaer, tank topper, lange t-skjorter, shorts, plisserte skjørt ... på en kreativ måte. Enten du ønsker å være tilfeldig, kveld, funky, eller unge leggings kan hjelpe deg ut.

Det er alltid hyggelig å sprite opp garderoben med et par leggings.

La oss diskutere hvordan å bære leggings, hva de skal slå seg sammen med dem, og hva slags leggings er i trend

Trykte leggings

For å gi en morsom detalj i antrekket gå for trykte leggings, mikse og matche farger og mønstre. Slå opp de trykte leggings med tank topper, tunikaer eller t-skjorter hvis du er komfortabel med det. Selv prøve shorts og skjørt ovenfor dem til å legge litt mer moro element.

• dyreprint

Animal print aldri går av moten og for våren /sommeren er det bare flott.

Dyreprint som løver, tigre, sebraer ... har eksistert i årevis, og hvis slitt skikkelig ved å koble den med en svart skjorte, eller kjole, kan det faktisk være fantastisk.

Farger

Leggings i mørke fargetoner som svart, grå, lilla, brunt er mye i denne sesongen. Slå deg mørk hued leggings med lange t-skjorter, floral trykt tunikaer, gensere og jakker.

Lengde

Mid kalv lengde ugjennomsiktige og svarte leggings er stort sett slitt av ungjenter med knelange skjørt . Noen ganger snøre utsmykking i mansjetten vil styrke legging.


Full lengde leggings vil gjøre beinet se enda mer slank, høy og slank ....

Tilbehør

Leggings er best hvis slitt med et stort belte og slip-on høye hæler eller ballett flat-stylet sko

Jeggings

Leggings som tar visse elementer av jeans som farge, stil, sømmer, stein vask ferdig ... er kalt jeggings.

Så, Legging elskere hva venter du gå videre slitasje som lagdelt utseende denne sesongen.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.