*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

PS fra Aeropostale: A New Shopping Linje for Tweens

PS fra Aeropostale er på siste nytt i tween klær. Aeropostale har ledende forhandler for tenåringer introdusert PS og håper å rettet mot kjøpere fra sju til tolv år gammel. Med PS fra Aeropostale, ville de yngre søsken (vanligvis en Aero wannabe) definitivt være fornøyd; den eldre imidlertid ikke vil være så glade for å dele sin eksklusive merkevare. Aeropostale har fanget ungdoms motebildet helt med sin kjølige, funky og trendy mote.
For 11 år, har Aeropostale rapportert positive salgs- og PS vil "endelig passe inn varer som ser ut som Aeropostale, som kommer fra Aeropostale, men som vil ha et annet merke representasjon, et annet navn enn Aeropostale." (Hentet fra http://industry.bnet.com/retail/10001162/aeropostale-delivers-new-store-for-trendy-tweens/)"We er begeistret over å kunne tilby barneskolen student en merkevare de kan ringe egen hånd, "CEO Julian Geiger sa i en uttalelse. (http://blogs.reuters.
com/shop-talk/tag/ps-from-aeropostale/)Aeropostale planlegger å åpne PS butikker i andre halvår i år, men den fullstendige PS linjen er tilgjengelig på deres nettbutikk. En stopp på P.S området vil overraske deg. Den nye kolleksjonen er som en mini Aero version.The grafiske tees er levende og trendy med en ekstra satiny PS applikasjon sammen med skjermen trykt script. Tanker og camisoles er delikat blendende, og designet med sequined og brodert metallic grafikk. Selv om P.S. er en ny merkevare av Aeropostale, er det betryggende å se de fleste klærne rimelig priset.
I likhet med Aeropostale, den grafiske tees på PS varierer fra $ 8,99 - $ 19.50Most av ungdoms jeans fra Aeropostale er fortvilet å holde tenåringer i tankene; med PS men de er konservative og casual. Ifølge rapporter, PS jeans er ikke lave heller. De er å sørge for at merkevaren får mamma godkjenning!

Høyre i tid for tilbake til skolen shopping, PS gir deg en rekke billige ryggsekker å velge mellom. The Buff Plaid Ryggsekk er utformet med nok plass til å passe alle dine nødvendigheter for school.PS kommer også med en linje av parfyme, sko, bad og kropp accessories.
Most klær leve opp til temaet PS: "Happy, Fun, Cool" Stilene er alle i tråd med de nye trendene i mote. Jeg har aldri blitt skuffet av Aeropostale kvalitet og er spent på å se om PS kommer med samme pålitelighet. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.