*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Kjendiser Gjør Hermes Håndvesker Famous

Hollywood Celebrity forfølge Hermes Vesker Hermes besettelse tar mye arbeid. Prestisje og appell som følger med å eie en av sine tidløse vesker er ikke lett kjøpt. Den mest kjente Hermes veske, Kelly Bag, er blant dem som er mest ettertraktet av bag snobbene. Kommer inn på en nær andre er den Birkin, en av de mest populære av alle Hermes vesker. Disse to posene er i varme etterspørsel av kjendiser langt og wide.Dozens i show business personligheter blir ofte sett sports Hermes vesker på flyplasser, på gatene i New York, og på vestkysten.

Noen av de mest bemerkelsesverdige Tallene inkluderer: Kelly Osborne: Dronningen av mørket, ble Kelly oppdaget jobbe en krokodille Birkin med hennes signatur utseende svart på svart. Posen ble fremhevet av en svart kjole, en cocky lue, og Kellys svart som natten foret øyne. Katie Holmes og Suri: Spotted på Madison Avenue i New York, lille Suri hadde sin egen pint-sized versjon av Moms oransje Hermes handlepose. Senere ble Katie sett med en sjelden burgunder Garden Party veske som så mer ut som en boarding bag. Hermes veske offset hennes svart blyant skjørt og røde hæler.

Med alle godbitene som kunne stappet inn i den romslige bag, Holmes var klar for alt. Nicole Ritchie: Rocking en pose veien bare Nicole kan, stjernen dukket under radaren med henne oransje Birkin på en defensiv kjøring kurset. Hun sammenkoblet den klassiske pose med opp sorte leggings og støvler. Britney Spears: Den unge moren ble sett sports en klassisk Kelly Bag, komplett med hennes lille doggy! På en tur, sangeren parret henne svart krokodille bag med en ren, lilla kjole. Selv etter en liten fender bender, alt som var merkbar var Spears Hermes veske i sentrum av paparazzier skudd.

Victoria Beckham: Nobody bøyer er som Vicky når det kommer til Hermes vesker. Enkelt kåret til den mest ivrig samler blant kjendiser, er Beckham ryktes å eier nær femti av de håndvesker. Det virker som den hvite Birkin er blant hennes favoritter; shes sammenkoblet med hvite capris og en blå og hvit nautiske mini hettegenser, samt jeans, en poet topp, og hennes karamell støvler. Den tidligere Spice Girls-sparket den opp et hakk da hun ble lagt merke bærer en Himalayan Croc Birkin pyntet med diamanter. Hennes klassisk svart kjole og broach bleknet i forhold til den sjeldne Hermes veske på armen.

Grace Kelly: Kvinnen som startet revolusjonen! Da tidligere starlet og ny prinsesse av Monaco ble oppdaget i New York i 1956 bærer en svart krokodille Hermes veske til å dekke henne gr

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.