*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Enkel måte å knytte en sarong

I Nigeria er Sarong svært populære og om lag 95% av kvinnene tie det hver dag. Også blant nigerianere er sarong neppe omtales som sarong. Det kalles "wrapper", som er det engelske språket begrep for det. For å få til denne artikkelen, jeg kommer til å referere til det som sarong.

Det er veldig behagelig når bundet på kroppen din, og du kan gå grasiøst rundt uten å føle klosset eller nød.

< p> 1) Kjøp et stoff materiale som kan tilpasse seg din kroppstype. Jeg mener pass på at du ikke går for stoff materiale at huden din ikke kan være komfortabel med.

Huden min føles i fred når jeg knyte på Ankara materiale sarong. Så du er nødt til å teste tekstur av materialet på baksiden av håndflaten når du er i ferd med å kjøpe dette på en tekstilbutikk.

2) Kjøp ditt valg av stoff materiale av en lengde som du vet du kan bruke for sarong. Hvis du ikke er sikker på om dette, diskutere dette med tekstil butikk eieren eller noen i kostnad hvis butikken. De vil hjelpe deg å bestemme lengden du trenger

3) Når du har det, må du ta det med til en skredder til å sy den riktig.

Hva dette bety er at du kan ikke bare kjøpe en råvare, og deretter knytte det på den måten. Selvfølgelig kan du gjøre dette, men det er lurt om du kan ta det for å sy. La skredder sy kantene på sarong. Dette vil gjør det ser ryddig og presentabelt på deg når du vil binde den på

4) Nå som du har din sarong og du er klar til å binde den. Stå rett, spredt ut dine lår og legger på en slik en måte at du har plass i mellom.

5) Hold sarong med to hender, men pass på at sarong er på baksiden av dere og ikke i front. På denne måten er du holder sarong med to hender plassert bakover.


6) Som du holder sarong, sørg for at du sprer det brede også akkurat som du mørbanket ut bena.

7) Kontroller at du la ut stor del av sarong på høyre side som du holder. La VENSTRE SIDE være mindre, men større nok til å vikle rundt midjen din.

8) Nå beveger venstre hånd fremdeles holder en del av sarong sammen med den i en sirkel eller et ROLL til forsiden av kroppen som som om du er i ferd med å pakke inn en gave.

9) Så pakk det rundt deg slik at det vil stoppe på høyre side av midjen din.

KEEP på å holde det

10) MOVE høyre hånd med sarong til fronten.; Pakk den runden du slik at det vil være plass likt på toppen av den første wrap. Sørg for at den kommer på venstre side av midjen din. Sørg for at det er stramt, slik at den ikke vil fa

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.