*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan å kjøpe en dress

Siden hver mann bør eie minst en fin dress, lurer du kanskje på hvordan du skal kjøpe en dress. Uansett om du trenger bare en for spesielle anledninger eller du jobber i en bransje som krever at du bære en for å bli tatt på alvor, er det noen ting du bør vite når det er på tide å kjøpe en suit.Choose The Høyre stil For deg Det er dressjakker tilgjengelig med to, tre eller fire knapper på dem. De to-knappen stilen er faktisk ganske populær, men stiler endres ofte. Dette er noe som du vil også være lurt å ha i bakhodet når du ser på bukser stiler som er tilgjengelige.

Noen andre ting som du vil ønske å huske på er:

 • Pleats vil ikke bare se dressy men gir deg rom for bevegelse, men flat-front bukser er slanking

 • håndjern ben. er formell og gjøre bena ser kortere mens bena uten mansjetter er uformell og gjør bena ser lengre.


  Velg riktig farge og mønster for deg Ta deg tid til å se gjennom de ulike farger og mønstre som er tilgjengelig. Hvis du velger å kjøpe en dress med en mønstret stoff, sørg for at det linjer på skuldrene og jakkeslaget seams.

  Choose riktig stoff for deg Den mest allsidige drakten stoff er av høy kvalitet kamgarn ull. Hvis du ønsker å kjøpe en dress bare for å ha om sommeren skjønt, så bør du velge enten bomull eller lin. Uavhengig av materialet du velger, bør du unngå blandinger som har mye av polyester i dem siden de ikke vil puste godt, og de kan faktisk se billig. Det er også en god idé å krølle stoffet for å sikre at det vil sprette tilbake i stedet for rynker (selvfølgelig, er en lin materiale ment å rynke, slik at du ikke trenger å gjøre dette) .

  Få Målt For Your New Suit gang du vet hva slags dress du er ute etter, er det på tide å få målt. Du vil ikke bare trenger et nummer for både bukser og jakke, men vil du også trenger å vite om du trenger et kort, vanlig, lang eller ekstra lang size.Make Sure The Suit Passer Nå som du vet størrelsen på drakten som du trenger, vil du ønsker å finne en å prøve på. Noen ting som du vil ønske å huske på når du prøver på jakken er:

 • Kragen skal ligge flatt på baksiden av halsen

 • Du vil ønske å være. i stand til å se ¼-tommers på skjortekragen.


 • Kontroller at skuldrene er lett polstret, men at de ikke ser altfor boxy eller skrå.

 • dressen sin ermet skal avsløre mellom ¼ til ½-tommers av skjorta mansjett.

 • dressjakken sin ermet skal falle 5 inches over tuppen av tommelen.

 • Sørg for at jakken er behagelig, og

  Page   <<       [1] [2] >>
 • clothing style

  Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.