*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Viktige faktorer for å velge Stor Mens Suits

There er ganske mange viktige faktorer som skal vurderes før du kjøper menns dresser. En dress er det definerende mannlige antrekk reflekterende av wearers personlighet. Mens de finere detaljene i dress som farge, klipp og form kan ha vært skiftende fra tid til annen, gjenstår det faktum at menn har vært iført drakter alle sammen for de siste flere hundre years.Mens dresser - Viktige FactorsMens Suits Stoffer: En av de viktigste faktorene når du velger en dress er stoffet - ull, flanell, bomull og lin.

Valget av stoffet bør avhenge av det lokale klimaet og miljøet der man ville ha på seg en dress. Hvis du er en sjeldent bæreren av en dress, så lett ull må være det riktige alternativet som det kan brukes hele året. For vintersesongen, kan du ikke forestille en bedre stoff enn flannel.A godt skreddersydd flanell drakten er faktisk varmere, mer komfortabel og ser elegant, spesielt hvis sydd i grå hund tann. Bomull er komfortabel som en fritidsklær under overgangs måneder, mens en lin dress er strengt ment for sommermånedene.

Når det gjelder lin dresser, må du lære å trykke dem skikkelig for å holde det ser i shape.When det gjelder høy kvalitet og aristokratiske utseende, er det ingenting å matche ull dresser. I ull dresser, jo høyere tråden teller, jo høyere kostnader. Videre, jo høyere tråders, jo finere vevning og delikatesse av ullstoff. Hvis du har nok penger og må delta i prestisjetunge anledninger ofte, så for all del velge tråden telle høyere enn 300.Single breasted, Double breasted Mens Drakt: Som kjent for mange, knapper, sømmer og lommer er andre viktige komponenter i en god dress.

Når det gjelder å sy, hvis sømmene er limt, så unngå å kjøpe dem. De limte sømmer vil vike innen et år eller to. Mens en håndsydd dress ikke kan være alt for perfekt, vil en maskin sting se presis og avsluttet skikkelig. Undersøke lommer og undersiden av slagene - dårlig håndverk i søm i disse områdene vil være for glaring.Single Breasted dresser vanligvis kommer med to eller tre knappe stiler. De to og tre knappe enkle breasted jakker ser fantastisk. Doble breasted drakter ser mer formell stil og den kommer med fire til seks knapper.

De fleste menn foretrekker doble breasted drakter for fester eller forretningsarrangementer for å forbedre dagen med profesjonelle look.Mens Suit Farger: Når du velger fargen på drakten, de fleste menn er uvitende hvilke farger kompliment deres hudfarge. Dermed stedet for å velge en farge som forbedrer deres utseende, de ender opp med å vel

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.