*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Fashion & amp; amp; Style ..NYC

FASHION & STYLE

Nå damene hva som er vår versjon av hva som er mote og hvordan gjør vi catogorizes det vi kaller mote og den fine linjen mellom mote og stil.

Kan si umm. sikret at Maxie har dukket og er nå mote eller stil ?? som du tror er sant? Vel jeg tror det hvordan du tar det, og hvordan du utstyre den ..

min stil her i fla ville være dristig print maxi, stilige leiligheter, kanskje et skjerf med smykker som svært suddle ikke over slått og sist men annerledes ikke minst en det bag stor nok til å romme alle, men ikke for stor til å vekte deg ut!

stil, Grace ... Fashion ... La vår farge for uken være sjokolade & blågrønn .. fungerer det! Jeg hadde en gang og fortsatt opp til i dag ville elske å være en mote merchandiser eller visuell merchandiser, arbeider med brikker som har forbindelse med hverandre ..

å sette det jeg tror vil være classy stil med sofictication at en kvinne til å føle varmen og elegantes en kvinner ønsker å preg.Jeg har et ordtak som jeg tilpasset fra en mote flott, "Gjør det Arbeid" betyr at hvis du som en kvinner satt på den store lille kjole og du immedetily føle seg sexy, cofinent og klar til å nå alle acheivements som du angir ut for den dagen .. Da har du "gjorde det fungerer"

det ikke hele tiden nesscery å følge trender eller all omtalen av moten i tallet, da det hele koker ned sin hvor "du" føler deg som en kvinner ..

så Ladies lar "Gjør det Arbeid" sammen som én ..UNITY ..

ONE FOR FASHION & ALT FOR STIL. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.