*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Beskytt Mother Earth-Louis Vuitton gjør donasjon til Climate Project

Clamate Change er et uunngåelig problem både for oss selv eller våre barn. Det bør tas i betraktning for alle i verden. Louis Vuitton North America kunngjorde at 15% av alle salg gjort gjennom deres nettbutikk vil bli donert til The Climate Project. Louis Vuitton har vært aktivt forfølge arbeidet med å redusere sine karbonutslipp og samlet påvirkning på miljøet i løpet av de siste årene.

Hvilken bedre grunn enn å handle når du hjelper en god sak Q: Med så mange organisasjoner å velge mellom, hva var det appell i samarbeid med Klima- prosjektet Klimaprosjektet har gjort store fremskritt i å utdanne folk over hele verden om klimaet? endre og løsninger som vil være nødvendig for å løse krisen. Louis Vuitton er et selskap gjennomsyret av tradisjon for overføring av arv, og har alltid har en spesiell interesse for bærekraftig utvikling.

I de senere årene har Louis Vuitton konsentrert innsatsen om å redusere Carbon Footprint, fordi som et resultat av vår geografisk ekspansjon og av vår forretningsmodell, har vi innsett at flytransport av produkter er den viktigste kilden til våre klimagassutslipp. Selskapet favoriserer nå transport av produkter med skip, langt mre miljøvennlig enn transport av luft (som i dag er 60% av alle skinnvarer transporteres med skip) .Q: Vi leser at Louis Vuitton har gjort tiltak for å redusere virkningen av sin virksomhet på miljøet.

Hva har du gjort for å redusere selskapets karbonutslipp? Vi implementert klimaregnskapet i 2004. Dette Varelager har tillatt oss å måle effekten av våre aktiviteter på miljøet. Siden da har vi vært effektiv i å endre organisasjonen og redusere våre utslipp av karbondioksid. Dessuten har dette initiativet hevet miljøbevissthet og en følelse av ansvar for ansatte i hele selskapet.

For å nevne noen eksempler, har vi: Anmeldt transportmetoder produkter (bruk av sjø, elv andRail hvor og når det er mulig) Anmeldt emballasje (bruk av miljømerket papir for all emballasje) Anmeldt butikken energiforbruk (alle nye butikker forbruker 30% mindre energi på grunn av ny belysningskonsept) Anmeldt alle miljøvennlige handlinger på Louis Vuitton hovedkvarter (som har fått ISO 14001 sertifisering i Octobern 2008) Opprettet grønne bygninger (Louis Vuitton sentrallager i Cergy, Frankrike (2007), Louis Vuitton Sko Workshop i Fiesso, Italia (2009)) Laget en intern Miljø Task Force hele verden for å utveksle beste praksis mellom ulike regioner og land Q: Hva er dine umiddelbare forventninger med partnerskapet med TCP, og gjør du

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.