*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Tyske Panzer Tanks: Varmt Favorite War Tanker

Panzerkampfwagen IV også populær som Panzer IV er en mellomstor krig tank som ble utviklet i 1930 under andre verdenskrig i Nazi-Tyskland. På tidspunktet for sin design, ble Panzer IV ikke ment å bli engasjert som en fiende rustning som dette var ment å være en støtte tank som skal brukes mot fiendtlige anti tank våpen og festningsverk. På grunn av eksisterende feil i kanon blir opplagt og i begynnelsen av sovjetiske T-34 stridsvogner, panser snart antatt kjemper tank rolle.
Hva har ført til utvikling av Panzer tanker? Hovedstrategien for tyske militære under krigen var å bruke rask bevegelse motorisert infanteri og artilleri som kunne bli støttet av dykk bombefly for å målrette en bestemt del av fienden gruppen. Når Adolf Hitler fikk tømmene i 1933, gikk den tyske regjeringen videre med sin tank produksjon. I løpet av våren gang i 1934 den tyske hæren brukte Panzer tank-jeg for første gang. Dette var bare begynnelsen som årene fremover vitne serie utgivelsen av en linje av Panzer tanker.
I det følgende året ble Panzer II stand til å bære en tre manns besetning innført. Denne tanken veide 7,2 tonn og besto av en 20mm kanon og et maskingevær i sin turret. Den 130 hk motor aktivert denne maskinen for å nå 25mph på en anstendig overflate. Men gikk denne tanken flere endringer før 1937 da Panzer III ble innført. Panzer III veide 15 tonn og hadde en 230hp motor i stand til å bære en fem menn mannskap og med en 37mm pistol. En annen tank å bli introdusert i år var Panzer IV.
Produsert av Krupp, veide denne tanken 17,3 tonn og var bevæpnet med en 75mm kort pistol sammen med to maskingevær i turret og var i stand til å bære en fem menn mannskap. Rustning beskyttelse i denne tanken varierte fra 8mm til 30mm i tykkelse mens 230hp motoren ga den en hastighet på 18mph.The evne og effektivitet i Panzer kraft ble bevist i 1939 under Polen invasjon. Det var tydelig at Panzer jeg var mest hensiktsmessig å brukes under krigen. Mens om Panzer II og Panzer III var pålitelig, ble de overmanne. Den eneste tanken som kunne overvinne alle hindringer var Panzer IV.
Denne tanken hadde perfekt blanding av fart, smidighet, ildkraft og pålitelighet. Panzer IV har vist seg ved flere anledninger. Under invasjonen av Polen og Frankrike disse tankene har levd opp til forventningene til militære. Dermed tyske Panzer stridsvogner ble favoritt av de væpnede styrker. Snart de senere årene så bred produksjon og distribusjon av tyske Panzer tanks i andre verdenskrig. Dermed ble Panzer IV tank

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.