*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Polo: En blanding av komfort og Style

Poloshirts er designet av verdensklasse tennisspiller, Jean Ren Lacoste, også kalt alligator på grunn av hans ondskapsfulle spille taktikk. Å være en tennisspiller han innså som andre moderne tennisspillere at uniform for tennis var restriktive. Den tennis klær som rådet i de dager var en langermet skjorte med slips. Den polo skjorte ble laget av Pique bomull. Utformingen var mot baggy med en knapp nede krage som kan vippes opp for å flykte fra den brennende strålene fra solen. Heldigvis tennis slips ble budt bye for godt med bruk av pologensere.

I 1933, Lacoste, som da hadde pensjonert fra profesjonell tennis, sluttet hender med en gammel venn, Andr Gillier. Gillier var i klær merchandising. De dannet et selskap kalt Chemise Lacoste. De startet markedsføringen skjortene i Europa og Nord-Amerika. Spillerne polo hadde på seg skjorter av lignende design i slutten av det 19. århundre, på grunn som navnet polo stakk til antrekket designet av Lacoste. Men ved midten av 1930-tallet, polo spillere tok også på Lacostes design.

Dagens Polo ikke har en knapp nede farge, men er fortsatt laget av bomull og har to til tre øverste knappene og korte sleeves.These skjorter har blitt en uniform for flere idretter som tennis, polo, golf og rugby også. Disse skjortene har også gått ut av sportsstadioner og ble en del av populærkulturen som semi-casual wear. Ralph Laurens merkevare Polo i 1950 bidratt i å plassere disse skjortene fast som en del av mainstream antrekk. I den påfølgende perioden andre designere også brakt ut slike skjorter fører til sitt store popularitet i dag.

Deres popularitet steg så høyt at de i dag har blitt uniformer i noen skoler også. Foruten popularitet, disse skjortene også stå for statussymbol for både menn og kvinner. På 1980-tallet, Lacoste merkevare Polo som hadde en alligator insignia nær brystet ble svært fasjonable. De Polo er fortsatt svært poppel og er ofte foretrukket til t-skjorter som kraven gjør det litt formell i design enn senere. De rimeligere Polo har en blanding av bomull og polyester. En polo skjorte kan brukes i alle anledninger.

Det kan brukes for komfort skyld mens du arbeider i hagen, matlaging på kjøkkenet, male huset gjerde, kjører bil eller en sykkel, spille fotball, gå til en fest eller piknik, shopping og så videre. Den kommer også med en lomme som gjør det mer nyttig. Du kan holde nødvendige ting der og la hendene være gratis. En nøkkel, en liten notisbok, penn, penger og en minnepinne vil lett bli innkvartert i lommen.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.