*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

En introduksjon til Zoot Suits

Zoot suit ble berømt i urbane områder. Design varierte fra moderat til ekstrem. Funksjoner i denne drakten var kort frakk eller gardiner og brede ankel. Den ekstreme versjonen kom med en lang frakk og smale mansjetter. Etter Zoot Suit opptøyene i 1942, begynte publikum å unngå denne drakten. Opprinnelsen til Zoot Suit er ukjent, men utformingen ble unnfanget ved urbane svarte ungdommer under store depresjonen. Det vunnet popularitet innenfor jazzmiljøet i Harlem i midten av 1930-tallet.

Denne stilen av klær ble berømt av afro-amerikanere, meksikansk-amerikanere, Puerto Rica, italiensk amerikanere og filippinske amerikanere under sene 1930- og 1940-tallet. Zoot dresser ble populært i løpet av midten av 1930-tallet og 1940-tallet. Fra begynnelsen har det blitt populært blant lavere klasse amerikanere, afrikanere og Chicanos. Det ble også populært blant ungdom kultur og folk med tilknytning jazzmusikk. Zoot Suit er en overdimensjonert dress med brede ben bukser som er samlet ved anklene eller TRAMAS. Det har også lang jakke kjent som carlango.

Det kan brukes i formelle anledninger. Denne typen drakt kan accessorized med lang watch over bukser, spisse sko og en lue med fjær. Hva gjør en komplett Zoot dress? Hvordan er det forskjellig fra en vanlig dress? Komponentene i Zoot dress er Blazer, slacks og tilbehør. En blazer bør ha brede, polstrede skuldre, brede lapels og lang hale. Jakke lengde bør være lengre enn vanlig mans blazer. Passformen er ansett løs. Slacks skulle avta ned til tettsittende mansjetter. Midje bør være høy. Tilbehør for denne drakten er hatter med lange fjær, lange watch kjeder.

Denne type dress ble ikke utslitt hver dag, men i løpet av bursdagsselskaper eller danser. I stedet for de grunnleggende farger som marineblått, grått og brunt, kan du også velge aqua, rosa, lilla, rød, hvit og gul farge. Noen kvinner pleide å bære denne type dress, men i dag de blir sjelden slitt. Disse draktene består av knelange skjørt i stedet for bukser. I juni 1942 opptøyene oppsto mellom tjeneste av Stillehavskysten i California og grupper av menn iført zoot dresser. Konflikt spredt på andre områder som Los Angeles, Arizona og Texas.

Lite flatterende historier om zoot egnet ungdommer delte nyhetene plass med artikler om amerikanske og allierte deltakelse i krigsinnsatsen. Denne dekningen skjedde samtidig som kaos og vold kokte over i gatene i voldelige handlinger referert til som "The Zoot dress Riots". Under 1942 War produksjon Styret i USA satt en begrens

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.