*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Urban Chic Chlo Kathleen skulderveske Offering Subtle Sophistication

Chloe alltid tenkt å være fantastisk uansett hvor klær og håndvesker blir tatt hensyn til. Enhver fashionista er i stand til å nevne en eller to av Chloe det poser som Paddington, Bay, Heloise, Edith og så videre. Den nye høsten 2009 annonsekampanje er en hel suksess. Innstillingen er en høst hveteåker i Spania. Tre skjønnheter med mørkt hår briljere chic Chloe nye antrekk og veske. Bildet ser ut som et oljemaleri, presentere sjarmerende høst landskap og fantastisk beauties. Modellene er Kasia Struss, Sigrid Agren, og Karlie Kloss, og dette shoot fanges opp av fotograf Mikael Jansson.

Den legendariske merkevare har sin begynnelse i 1952 da en rekke ferske design ble sluppet å gå mot stive 50s stiler. Chloe er faktisk navnet etter at en venn av Gaby Aghion, den egyptiske fødte grunnleggeren av Chloe. Hun var ett designerne som ble klar over den økende etterspørselen av haute couture og prêt-à-porter. I 1960, Gaby Aghion og hennes partner Jacques Lenoir begynne å ansette unge talentfulle designere som pustet liv i merkevaren og tilført det med en ungdommelig ånd.

Fra 1966 til 1983, ble Chloe overvåket av kreative direktør Karl Lagerfeld som tidligere hadde tatt roret i Chanel. I hans dager, Chloe tilt A-liste kjendiser slike som Jacqueline Kennedy, Grace Kelly og Brigitte Bardot. Karl gjort Chloe oppnå internasjonal berømmelse og skapte rik arv for dette merket. Foreløpig Paulo Melim Andersson, tidligere Marni designer, fungerer som sjefsdesigner hos Chloe. Det nye utseendet til Chloe er mer maskulin med roomier silhuetter, som er gode nyheter for damer som foretrekker oversized chic poser.

Ansatte siste utgitt vårkolleksjon er fylt med smidig lær og nøytrale toner. Chloe Kathleen skulderveske med nøytral grå farge er en av de frodige poser. Den har en sal bag form med oversized gull tone ring på forsiden. Ringen gir moderne og ungdommelig preg på vanlig skinnpose, og flere lag klaff lukking leverer unike holdning. Denne vesken er kanskje ikke den rommeligste en, men det er romslig nok til å holde alle dine nødvendigheter. Med enkel, elegant og stilig design, viser denne nye Chloe veske urban chic og subtile raffinement.

På grunn av den nøytrale tonen, kan det lett match nesten alle fargene dine antrekk. Siden den har en uformell stil, er det bedre å koble den med en uformell outfit.The Kathleen skulderveske med anstendig utseende er allsidig og funksjonell som passer dine personlige stiler på fire sesonger. Offisielle nettstedet www.chloe.com og nettbutikke

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.