*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Ser det: Å gi den perfekte gave til enhver anledning

En av de beste gavene jeg noensinne ga var en keramisk plate. Gitt til en kjær venn i anledning hennes døtre dåp, plate var håndmalte i rosa og blek grønn og inneholdt et kors, akkurat som jeg hadde spesifisert. Den babys navn og dåp dato ble stavet ut i håndtegnede, snurrig bokstaver. Jeg kan fremdeles huske den følelsen av svimmel forventning, så jeg ventet på min venn for å pakke opp plate. Her var en gave jeg ville ha gjort meg selv, bare for min venn, hvis jeg bare besatt talent.

Fordi jeg ikke, jeg gjorde det nest beste: Jeg spurte en talentfull artist å tilpasse sitt arbeid til min spesifikasjoner, og sammen har vi skapt en one-of-a-kind gave som jeg vet at min friendand i tid, hennes daughterwill verne om evig. Tross alt, denne gaven var håndlaget bare for them.Ive vært å gi personlige gaver siden noensinne: en monogram kjole for en første bursdag, et keramisk innlegg med navnet på en niese som gjør sin første kommunion, selv en nøkkelring med håndmalte portrett av en venner elskede hund.

For neste venn som har en baby, Ill slå en praktisk gave til et stilig man ved å bestille monogram smokk klipp (de praktiske dingser som holder smokker koblet til babys klær). Im offisielt angret kjøre-of-the-mill gavekort Jeg ga mine sønner lærer på slutten av skoleåret; en keramisk plate med håndmalte portretter av barna i klassen ville ha betydd så mye mer.

Og hvis jeg kunne gjøre mitt bryllup om igjen, Id gi meg selv og alle til stede en gave ved å bestille en skreddersydd bryllup program som inkluderer håndtegnede bilder av hver person i bryllupsfesten! Ive oppdaget det er ingen ende på hva slags anledning som kan dra nytte av en personlig gave. Tenke utover baby dusj, bursdager og dåp. Har en venn som nylig adoptert et barn? Hjelpe den nye familien starte en tradisjon med å feire dagen deres barn kom, som kalles Gotcha Day eller Adopsjon Day.

Dette er en perfekt måte å etablere en årlig familie tradisjon for å hedre barnet ditt, og understreker hvor spesiell og unik han eller hun er. Din gave kan være så forseggjort som en tilpasset maleri av den nye familien (du gi detaljer som hårfarge og klær farge) eller så enkelt og billig som en boks med sukker informasjonskapsler med kontinentet barnets fødsel. Uansett hva du velger, er din personlige, håndlaget gave bevis på at du brydde seg nok til å gi noe ekstra spesielt.

Kjenner du noen som nylig har hatt en spontanabort, dødfødsel, eller en annen type utidige tap? Når ord føler utilstrekkelig eller flykte deg

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.