*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Omsorg for en skadet Foot

You hende du må holde av en skadet fot for en rekke årsaker. Beinbrudd, tretthetsbrudd, forstuet ankler og anstrengte ankler er bare noen av de vanligste fotskader. Foot kirurgi er også nødvendig å korrigere vanlige foten misdannelser som hammertoe, bunions, klo tå, hallux valgus, plantar fasciitis og cavus fot (jør buer). Uansett hva årsaken til at du finner din fot eller ankel i en støpt, utvinne fra skade eller foten kirurgi kan være en lang og smertefull prosess. Så snart foten er skadet, is og heve skaden. Dette vil bidra til å redusere hevelse.
Pakk foten for å immobilisere og beskytte den. Oppsøk lege så snart som mulig. Ofte den type skade kan ikke diagnostiseres før en lege har røntgenfotografert foten. Avhengig av hvilken type skade eller kirurgi, kan det hende at podiatrist sette foten i en hard eller myk cast. Noen ganger splinter blir brukt til å stabilisere foten og holder den immobile. Andre ganger podiatrist vil sende deg hjem med en ortopedisk sko eller en sko med en særlig stiv såle. Dette er for å holde den skadde foten immobile.Continue til is og heve den skadde foten når du kommer hjem.
Foten bør løftes til ca brystet nivå. Bruk en pute eller polstring for å sørge for at ankelen er comfortable.Most folk å komme seg i foten eller fot kirurgi bør holde av sitt skadde foten for et par dager. Jo mer foten får en sjanse til å hvile, desto raskere vil gro. Raske turer til badet er nok greit. Turer til matbutikk er trolig not.By slutten av den første uken, bør du være i ferd med å komfortabelt manøvrere selv ved hjelp av krykker. Følg dine Fotpleie bestille når de bestemmer hvor mye vekt å sette på din skadet foten. Hold bandasjer rene og tørre.
Hvis du legger merke til utflod, blødning eller hvis dine bandasjer kommer av for tidlig, kan du se din podiatrist.Dont glemme sunn foten! Denne foten jobbe ekstra hardt for å støtte kroppens vekt. Det er trolig en god idé å investere i en atletisk eller ortopedisk sko som vil gi foten med ekstra support.Once skuespillerne kommer av, ikke tvinge utvinne foten inn i dine vanlige sko. Foten kan fortsatt være hoven og trenger litt ekstra rom. Den kirurgiske prosedyren kan ha forlatt foten en litt annen størrelse.
Dens vanligvis en god idé å gå med en sko dvs litt for stor (for å tillate hevelse, etc.) og snøre det tett enn å stappe foten inn en sko som er for liten. Se etter atletisk eller ortopediske sko som vil beskytte din fot som det fortsetter å gro. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.