*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Informasjon om Lingeries Og Innerwear

MaterialsUnderwear er vanligvis laget av materialer som hudvennlig og skjegg cottonrib, silke, etc. produsert. Fordi det siste, også vil bli stadig syntetiske forsyninger benyttes i produksjon av undertøy. Disse forsyninger med opptil 8000 filamenter (fiber) per kvadratcentimeter (finere enn silke), har en svært redusert tverrsnitt er svært elastisk, pustende, fuktbestandig, men stabil. Slike fibre er vanligvis kjent som mikro fiber.Underwear eller klær vanligvis laget av heklet eller strikket vil Tricot kjent as.

StyleThe iført undertøy med ut klær på offentlige steder er vanligvis betraktet som upassende. I forbindelse med fremveksten med ekstremt kort miniskjørt i slutten av sekstitallet, men den offentlige synlighet av kvinnelig undertøy og sosialt for å sikre at de truser til en i farge rundt skjørtet delen av felles style.Pop stjerne Madonna, en Gaultier- Bustier scenen kledd på, var blant de viser stjerner som har skapt undertøy som ytterplagg mønster.

I mellomtiden er det ansett som sexy, bra eller String Tanga (se hval hale) under yttertøy hervorblitzen "" beholde eller klær som skal brukes under transparent.Also som utilbørlig, er det generelt (spesielt ingen underbukser) for å ikke sette på undertøy. Begivenhet for mye diskusjon i pressen var om Sarah Connor, som hun i en forsendelse av betting innse det.? hadde på seg noe undertøy under hennes costume.Some klærne er bevisst skapt uten eller snarere enn undertøy slitt å være. Disse består av T-skjorter, sportsklær som shorts, treningsbukse eller sykkel shorts og badedrakter.

Selv om natten slitasje som nightgowns eller pyjamas vil ofte ikke ha underbukser. Under en kilt er vanligvis bæres helt nothing.LingeriesFor Senter Ages en type underbukse for menn har kommet ned for å avgjøre dagens underbukser lignende, men selv her er det ikke særlig at de har blitt slitt i dagliglivet. Bare fra den tidlige moderne perioden, deler av undertøy i Crowley, nemlig skjorter til damer som for men.In de 18 århundre kvinnene hadde på seg bare skjorter, strømper og underskjørt som undertøy. Kors hadde vært faktisk undertøy, men ikke vaske, fordi de ikke kunne bli vasket.

Menns ben på nøyaktig samme tid utnyttet sine lange skjorter i mellom hindurchzuziehen slik at de også representert kroppen av underbukser. Fra slutten av det 18. århundre er menn undertøy viser spesielt. Kvinner var generelt bare gjennom tidlig i det 19. århundre undertøy. Disse var til trinn 1900 for å være i stand til å åpne. Bare ved hjelp av

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.