*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Foot kirurgi kan avlaste deg fra enhver form for Trauma

Dagens mennesker har mange problemer i forbindelse med foten på grunn av mange grunner kan det være smerter, leddgikt, hud problem, svulster, etc. Det kan oppstå i noen del av fotsålen, bue, hæl, tær Det er svært viktig at du velger den beste måten å få avlaste fra din smerte. Noen Fotpleie kan foreslå deg til å ta medisin, surgery.In mest alvorlige tilfellene er det eneste alternativet for din smerte, som er kirurgi. Smerter i foten oppstår også på grunn av iført feil størrelse sko. Sko, som er stramt eller løst, kan komme med et problem til føttene.

Idrettsutøvere og noen andre gjør fysisk aktivitet vanligvis har smerter i foten. De trenger mye mer for å ta vare på sine føtter. Noen mennesker har smerter i beina på grunn av sin lange vekst på tærne. Det er derfor det er bare kirurgi mulighet for dette problemet. Etter denne operasjonen vil du ikke trenger å bo i sykehus. Du kan gå hjem og for smerte vil du bli gitt smertestillende for å bli kvitt det. Det tar tid i behandling, og er også painful.The operasjon av foten kalles podiatric kirurgi og er forbundet struktur. Det kan bli gjennomført i tillit eller sykehus og klinikker.

Behandlingen av bein, ledd, vev lidelser er gjort. Det finnes mange typer av foten kirurgi som Hallux valgus kirurgi, hallux valgus, plantar liktorn, neuromas etc. Etter en stor hektisk kirurgi blir det svært vanskelig for deg å gå lett. Så for dette trenger forskjellige typer sko eller feilaktige sko eller oddetall. En retur til sko har ofte blitt forsinket av smerte, hevelse eller problem med å gå på grunn av bein ustabilitet. Etter 2-3weeks pasienter er ivrige etter å bruke sko, så de trenger forskjellig eller komfortabel shoes.Earlier, det pleide å ta måneder til comeback til sko.

Men dagens sko er laget spesielt for pasienter. Etter operasjonen mest podiatric anbefaler vandre kaster, splinter, spesielle sko eller tresko. Men spesielle sko anbefales for 8 til 12 uker etter operasjonen. Fortsatt for noen flere uker med delvis vektbærende i spesielle sko eller støvel å holde bein og vev bli helbredet. Dersom spesielle typer sko ikke blir brukt så situasjonen gets0 forverret av hevelse. Plantar fasciitis kirurgi er kirurgi feet.Doctors anbefale det, når det er sterke smerter og betennelser i beina til å gå for kirurgi.

Pasientene går for kirurgi bare når smertene fortsetter i mer enn ti måneder og sterkt påvirker pasientene turgåing og friidrett aktivitet. Etter da, pasienter føler lettelse. Operasjonen tar knapt en time å full

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.