*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

A Piece Of Penning På 23isback

Uttrykket 23isback ble satt-upon markerer hark iden av berømte basket ball spiller Michael Jordan til NBA til å handle for Washington Wizards etter sin retrett fra spillet den 6. oktober 1993. Grunnleggende årsak til sin avgang i dette på forhånd av sin karriere var hans fars død; han ble drept noen av ganger tilbake i juli 1993. Siden Michael hadde et svært tett nærhet med sin far derfor han fikk et sjokk på dette og dermed løse bekymring på spillet. Hans far ble myrdet på tyvende juli 1993 på en hovedvei av to unge.

Morderne ble etterpå spores fra telefonsamtaler gjort til alderen Jordan og arresterte etterpå og bevilget til livet slaveri. Michael Jordan var svært nær sin far at som et barn han vant til å simulere hans fedre vane å stikke ut tungen mens imbibed på arbeid. Michael Jordan sistnevnte utvidet dette som sin personlige sig og håndheves for å røpe det hver gang hvis han kjørte til bøylen. På sine fedre til minne i 1996 etablerte han et Chicago-regionen Boys & Girls Club. 23 er den tee skjorte som Michael tilvendt bære ende-til-ende sitt kall, er derfor uttrykket 23isback er antydet to.

23isback han kommer tilbake: 23isback samt referert til hans komme tilbake senere på hans andre retrograd På September tjuefem annonserte 2 001 Jordan hans komme tilbake til ingen ubetalte handle med Wizards, noe som tyder på sin aspire å donere sin fortjeneste som en spiller til en lettelser innsats for lurerier av 9/11, 2001 angrep.

I et sår incrust -200102 sesongen, manøvrerte han teamet i merkingen skilles likevel, sprukket brusk i høyre kne avviklet Jordans sesonger hvorpå kun 60 kamper, det mest et par han hadde spilt i en enda smaken som å spille sytten kamper senere kommer tilbake fra sin første retrett under 1994-95 sesongene som nevnt i 23isback.The første spillet på hans kommer tilbake: 23isback lenger omtales som å fikle i sin 14. og siste NBA All-Star Game i 2003; Jordan frifunnet Kareem Abdul-Jabbar som den uforlignelige conducing målscorer i All-Star kamp historie.

Tilleggs som nevnt i innholdet 23isback at yr, var Jordan lone Washington spilleren til å handle til sammen 82 kamper, som starter i 67 av dem. Han gjennomsnitt 20,0 poeng, 6,1 returer og 3,8 assists og 1,5 stjeler per spill. Han i tillegg til å ladet opp førtifem% fra området, og 82% fra straffemerket straffelinjen. Selv om han snudde førti løpet av smaken, rangert han tjue eller mye poeng 42 ganger, 30 eller mye peker ni ganger, og 40 eller flere punkter tredelt.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.