*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan redusere Foot Length Difference

Selve lengden på foten er 12 inches eller 304.8mm.If du ha forskjellig lengde på føttene, så du er heldig som vi kan hjelpe deg med å løse dette problemet? Mange butikker og online shopping av forskjellig lengde sko vil løse problemet med feilaktige føtter. I henhold til en undersøkelse er det funnet at omtrent 60% folk har forskjellige størrelse føtter .Det antas at våre venstre fot er større i størrelse enn til høyre. En perfekt størrelse på føttene er det som vil ha 3 /8inch av lengden utover tærne.

Så, hvis du har en kort størrelse foten ville ha en lengde på 9/16 av en tomme utover slutten av tærne på kortere føtter. For alle som har umake føtter finnes det varianter av sko for dine føtter av ulik størrelse. Hvis foten er 6,5 tommer og høyre fot er 7,5 tommer, så ville du definitivt velge størrelse 7inch av skoen. Du må kanskje legge en såle i skoen for å kompensere for mangelen på volumet av mindre foten sikret tykkelsen på sålen avhenger forskjellen størrelsen på feet.Foot lengde forskjellen er ikke et stort problem å bekymre deg hvis du foten av to forskjellig størrelse.

Du trenger ikke å skamme seg over dette fordi det er mange mennesker som har føtter av to ulike størrelser. For alle de gutta som har dette problemet kan besøke et nettsted der deres problem kan løses enkelt. Du kan velge hvilken som helst sko tilgjengelig fra aksjene og kan gjøre føttene ser bra ut. Hvis du er en veldig travel person og du ikke har nok tid til å besøke en skobutikk for å finne et par gode for deg selv, så trenger du ikke å bekymre deg. Du kan kjøpe slike sko fra nettbutikker også. Kjøpe sko på nettet gir deg også ulike valg og design å velge mellom.

Du kan fritt velge hvilken type sko som du gjør at du føler fascinating.If du har kjøpt to par sko av ulik størrelse fra hvilken som helst butikk eller på nettet du kan vise dine odde én sko for salg på nettsiden som avtaler i disse typer tjenester. Ikke bare dette disse områdene ikke sette noen restriksjoner på deg, slik at du kan sette skoen på salg gratis. På denne måten skoen kan bli solgt ut, og hvis du vil ha en ny en du kan kjøpe også.

For eksempel, hvis du kjøpte et par sko av lengde 8 og ditt venstre fot er på 8 tommer og høyre er på 8,5 tommer kan du søke på nettstedet for denne 8,5 tommers sko og kan liste resten skoen på nettstedet. På denne måten kan vi si at fots lengde forskjellen kan enkelt løses uten bekymringer. Svært små fots lengde forskjellen kan bli neglisjert og kan håndteres. Hvis forskjellen

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.