*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> web development

Webdesign og Development

There to måter å få en nettside utviklet - betale, eller designe det selv. Hvis du har valgt det siste, trenger du flere ting. Først må du web hosting. Webhotell kan variere fra $ 2 til $ 200 per måned, avhengig av dine behov. Rådfør deg med en web hosting gjennomgang nettsted for mer informasjon. Neste, må du ha noe bakgrunn i databehandling eller internett programmering. Du må vite minst HTML. For det tredje må du ha en måte å laste opp filer. Noen verter har online opplastinger, andre krever FTP.

Dagens web design omfatter mange ulike teknologier som må passe fint å tillate den beste kombinasjonen av form og funksjon i et område. Hvis du har besluttet å designe din første nettside, kan det være en vanskelig oppgave. Snarere, de fleste fagfolk foreslå å finne et rimelig alternativ. Mange webutviklere har en forte - enten design eller programmering. Finne en godt avrundet webdesign firma eller person er vanskelig, men virksomhetens portefølje er den beste indikasjonen. For å være sikker på firmaets evner, er ytterligere scrutinizing avgjørende.

Firmaet har en fin utseende som flyter godt og har en estetisk appell, et flott bevis på sine evner. Men gjør dette øye for den kreative flyten gjennom sine klienters nettsteder, også? Det er viktig å være sikker på dette spørsmålet. Surfer gjennom porteføljen alene ofte ikke er nok. Få tilbakemelding fra kundene om mulig (med firmaets godkjenning). Er de fornøyd? Har de føler at firmaet var lett å jobbe med? Og dessuten er det området en adekvat representasjon av hva de ønsket? Når du har funnet et firma som du føler er verdt, er det på tide å be om et tilbud.

Forhåpentligvis har firmaet et spørreskjema som du enkelt kan fylle ut. Disse undersøkelsene vil stille spørsmål om hvor mange sider nettstedet vil ha, om skriving er nødvendig, og hvis det er noen ekstra funksjonalitet. Du har sannsynligvis allerede har et budsjett i tankene, men det er bedre for et selskap å fortelle deg hva de synes arbeidet er verdt. De vet hvor mange timer med arbeid er involvert, og vil (forhåpentligvis) bryte ned prisen for deg slik at du vet nøyaktig hva du betaler for.

Webdesign kan variere fra $ 5 til $ 100 per time, og mange web-designere har en forte at de vil kreve mer for. Noen ganger er det også nødvendig å arbeide med flere bedrifter for å få best mulig avtale. Dagens trend er outsourcing. Mange indiske og andre oversjøiske programmerere og designere er villige til å jobbe for eksponentielt mindre enn amerikanske web-designe

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.