*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

The Ancient Land of Yen The

Den gamle landet Yen Yen det er en antenne kommune i nord-vest Bac Giang provinsen. I dag har Yen Den utviklet seg og blitt en brann atom av Bac Giang provinsen i kan føre til brød-og-smør utvikling og ny aktivitet konstruksjon.

Noen eldgamle alter følger for evnen og historie Yen Landet.

Yen Den har en fortsatt historie med rik trekull og abstrakte kulturminner, for eksempel eldgamle Cheo (tradisjonell operette), Trong Quan sang og Ong synge rolig med diverse kultur utseende og skikker. Det er hjemmet til åtte bror urfolksgrupper, så det kan skryte av diverse absorberende ritualer og religiøse seremonier, inkludert Cap sac (overdragelse en tittel) markeringen av Dao og Cao Lan, areal boggi beundring rite og helt årsdagen for Nung og sang markeringen i Spring av Cao Lan.
De våpen av Yen opprørs Army.

The Yen The Festival.
The Cap sac (overdragelse en tittel) markering av Dao urfolk.

Ho Nguyet Temple i Yen The.
En gammel eple aboideau i Yen The.

Den sinte jubileum i Phon Xuong, Yen The.

ungdom peiling Yen Den arver og fremmer antikk ånd av sine forfedre.
Foruten sin beundret kulturskatter, er Yen Den anerkjente som arealet av aggressive kunst, vitne august prestasjon av ryggraden av forfedrene, som for eksempel Yen The Upspring. Det er vugge den anerkjente kanal aggressive Arts Academy i Vietnam. Gjennom de to attrition krigene henger den franske og den amerikanske, folk \\ 's bevæpnet bevæpning av urfolksgrupper i kommunen ble tildelt benevnelsen "Hero of the People \\' s Forsvaret".
Tross oppturer og nedturer sin historie, Yen Den dag har tilsynelatende rikelig endringer med rik prosjekter og nye modeller for økonomiske, kulturelle og morsom utvikling anerkjennelse til demografi nytte av sin bounded abeyant og styrke.
Kommunen har et hjelpe læretid arrangement av 67 skoler, som består av 22 330 aksept av alle nivåer. Blant disse skolene, Yen fagopplærings Academy med rik akseptable lærlingordninger, har bidratt til endring i arbeidsmarkedet anatomi og levende brød-og-smør anatomi inn i en automatisert retning. For eksempel har den adroitness av banty og veterinær opplæring av akademiet bidratt til Akkresjonen den absolutte mengden av dyr fra 810 000 i 2003 til over fire skuespiller i 2010.
Nylig, Department of Intellectual Property under departementet for vitensk

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.