*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Puerto Princesa & amp; # 039; s Underground River; En av de nye 7 Wonders of Nature

Vår reise under jorden begynte man tidlig lys og vakker morgen på ca 6:30 fra vår japansk stil som ligger like i nærheten av Puerto Princesa flyplass. Som vi skrev den overfylte van, ble vi fortalt at vi hadde fortsatt å plukke opp flere passasjerer. Vi brydde oss ikke om den overfylte forhold, fordi vi allerede hadde semikomfortable seter, og vil ikke være de siste passasjerene crammed inne. Det ble så overfylt at guide måtte stå hele tiden. Det var en god ting hun var ikke høy.

Når alle hadde blitt plukket opp dro vi ut på vår reise over vestkysten av Palawan, til stedet der vi til slutt ville ta en motorisert båt mot inngangen til underjordisk elv. Kjøring langs veien mot vestkysten av Palawan var sikkert en godbit, som ble foret med Karst Mountains. Karstfjell er lagdelte fjell laget av vanligvis to materialer. I dette tilfellet fjellet vi ble behandlet på var laget av kalkstein. Disse ble omgitt av jorder og jungler som var helt fantastisk.

Etter omtrent en times kjøring stoppet vi på en liten butikk laget av bambus, som ble foret med kulturelle utskjæringer og kunstverk samt tradisjonelle suvenirer. Denne butikken ble plassert på toppen av et fjell med utsikt både jungel og den nydelige vestkysten av Palawan med sine mange øyer og åpent hav. Dette var definitivt tid for to ting, inkludert et bad pause og selvfølgelig masse fotografering. Etter vår virksomhet ble tatt hånd om vi fortsatt hadde en liten stund for souvenir shopping til svært billige priser for en fra vesten.

Når vi hadde fullført alle oppgavene vi stablet tilbake inn i bilen for resten av vår stasjon mot stranden og havnen hvor vi ville ta vår båt til inngangen til Underground River. Etter litt mer kjøring og sightseeing, vi ankom.

Været var ekstremt varmt, ikke en uvanlig hendelse for Filippinene, så vi tok denne gangen for å sørge for at vi dekket oss skikkelig med solkrem. Når det hadde vært deltok til vi ble kalt av vår guide til å vasse gjennom det krystallklare vannet til rampen av vår transport båt.

Så vi tok av til buldrende brølende lyden fra motoren landskapet fengslet oss med sin enorme skjønnhet. Det klare havvannet, de frodige, grønne lier og forrevne klipper som hang høyt opp i luften, noen som selv så ut som ansikter av en eldgammel stamfar. I bakgrunnen la vi merke til den store fjell form kjent som Sleeping Giant, som bokstavelig talt ser ut som nettopp det; En gigantisk sove på ryggen.

Etter omtrent en ti minu

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.