*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

A Weekend in East Anglia


 • Er du lei av de samme gamle scene?
 • Er du lengter etter å bryte fri av dine ansvarsområder, i hvert fall for en stund?
 • Har du trenger en ferie mer enn du noensinne har i hele ditt liv?

  Hvis ja, så en helg i East Anglia bare kan være perfekt for deg.

  Hvor er East Anglia?

  Omfatter kanskje de mest naturskjønne og idylliske utsikten i hele England, er den virkelige sjarmen av East Anglia at det kan være mange ting for mange mennesker.

  Føler Aktiv?

  For idrettslig anlagt, komme og nyte vår berømte sykling og turløyper. Noe mer intens, sier du? Hva med Moto racing, eller hanggliding, eller riding varmluftsballonger! Of course, for de med sans for salt luft, har vi også i verdensklasse seiling.

  Som deg History?

  Kanskje du har en mer historisk bøyd? Turnere en rekke skatte hus, museer, og selvfølgelig, den største samlingen av katedralene i hele England. Noen av disse er ganske ny, og noen er plukket fra de aller porter antikken. Så er det de fryktinngytende Norman slott, bastionene i en annen tidsalder, rik på både historie og storhet. Og hvor ellers kan du se dinosaurer på alle trinn fra paleontologisk grave til museum paradegren? Nyt vin eller øl smaker?

  Besøk en av våre mange vellykkede vingårder eller kritikerroste bryggerier. Trenger å mate din indre artist? Våre kunstgallerier er på nivå med noen i world.Or er du glad i naturen?

  Deretter vil du virkelig elsker våre spektakulære hager som utstråler så mye farge som til tider være blendende. Og la oss ikke glemme våre dyrebare fuglereservater, hvor våre avian venner er beskyttet i sine naturlige omgivelser. Overbevist ennå?

  Er du klar til å kaste av dine sjakler av daglig undertrykking og sette seil til wonderland som er East Anglia? Men vent et øyeblikk, når du er der du trenger et sted å bo. East Anglia er hjem til en rekke av innkvartering som passer til enhver humør eller temperament. Selvfølgelig, det er de luksuriøse hotellene som har plass til alle dine behov eller ønsker. For de som foretrekker en annen scene, hvor om du bor på en gård? Det er riktig, se den interne driften av en av våre mange tradisjonelle arbeids gårder som gjør denne regionen standarden på engelsk agro-turisme. Og la oss ikke glemme rekke andre muligheter, inkludert camping og touring campingvogner, sjarmerende og koselig B & B, eller til og med fancy spas som kan slappe av selv de mest spent, den mest overarbeide

  Page   <<       [1] [2] >>
 • Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.