*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Araneta Cubao - Alle veier fører til Cubao

Araneta Cubao er berømt for Araneta Coliseum. Hvis din fra ManilaCubao er en av de overfylte steder ikke bare i Quezon by, Metro Manila men gjennom hele Filippinene. I Araneta kan du se en rekke kjøpesentre, restauranter, gatekjøkken og mange andre bedriftsetablering.

I Cubao alene der hvor Malls som den berømte Gateway Mall, AliMallone av de eldste kjøpesenter i Philippinesname av Muhammed Ali og mange andre kjøpesenter.

Hvis du planlegger å gå ut av å provinser i Philippineslike Western Visayas, nordlige Luzon, sørlige Luzon, er Bicol provinser Cubao hoved Busstasjon. Som de sier alle veier fører til Cubao.

Også kan jeg si at Araneta Cubao MRT stasjon er en av de overfylte stasjonen i Manila. På grunn av sin terminal og alle jeepneys går ut av byen som jeepneys skal RIZAL provinsen er stasjonen i Cubao.

Araneta Coliseum er også til stedet for konserter, idretter som boksing og basketball. Jeg pleide å bo i Cubao for over et år kan jeg si sitt slag et travelt område. Lightings i Cubao er kjempebra spesielt i løpet av jula. Selv om det ikke er mye høye bygninger i Cubao, men du kan helt si at Cubao er definitivt et urbant område.

Bondens marked ligger også i Araneta Cubao. Farmers Market er et av de største og ferskeste markedet i Quezon cityand i Whole Manila-området. Fersk fisk, krabber, svinekjøtt, kylling og grønnsaker ble brakt til Farmers Market.

Hvis du ønsker å leve i Cubao det er en masse nye hytter. Også Cubao er godt kjent for å være et boligområde.

Kanskje du har lyst Britney Spears holde det mot meg lyrics Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.