*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Trav Trinidad

Trinidad er ikke akkurat turist knutepunkt som sin søster øya, har en tendens til Tobago å være. De gule flecked sandstrendene og det varme vannet ikke fange postkort ideelle på samme måte som Tobago gjør, og ærlig, har en tendens til økonomien til å betale mindre oppmerksomhet til dette arbeidet enn sine viktigste sektor, energi.

Men Trinidad har noen bemerkelsesverdige appell av sine egne. Med en levende, fargerik og mer kosmopolitisk kultur enn de fleste andre karibiske øyer, gifter Trinidad påvirkning av Afrika, India, Europa, Kina og Midt-Østen i sin lokale kultur, skikker og mat.

Tainted av skyggen av høy kriminalitet, bør det bemerkes at turister er relativt trygge så lenge de trener like mye forholdsregel at de bør når du reiser andre steder i verden.

Kultur

Trinidad er trolig mest kjent for sin fantastiske verdensklasse årlige karnevalet. Finner sted i pre-fastetiden, gjennomgår hele landet over en måned med festligheter i form av partier og fetes i forberedelsene til to dagers arrangement der gatene er stengt ned på landsbasis for feststemte, både lokale og utenlandske, til parade i forseggjorte kostymer . Mange lokale kulturelle aktiviteter også finne sted i løpet av denne sesongen, inkludert calypso og oljetønne av konkurranser (som begge ble grunnlagt i Trinidad).

Mat

Trinidad kosmopolitiske tradisjoner har også gitt det en variert og godt krydret rekke kulinariske vaner. Roti og pelau er to populære mat spist av lokalbefolkningen så vel som en stekt hai-sandwich kalt "bake og hai." The saltfisk Accra, som har sine røtter i Vest-Afrika, er også spist i hele regionen. Sjømat er allment tilgjengelig og svært populær i Karibia og Trinidad er godt kjent for sin cascadura fisk og krabbe.

Hvis du gjør et besøk, prøv Søt Lime Restaurant som serverer et bredt utvalg av fersk sjømat inkludert hummer , krabbe, blåskjell, king size-kongen fiskefiletene og en rik Caribbean fisk fiskesuppen. Andre lokale favoritter, som karri og pelau, er også på menyen for alternative spisemuligheter. Ligger på den mest populære underholdnings stripe i landet, Ariapita Avenue, denne utendørs restaurant serverer godt for folk å se og bar hopping. For mer informasjon besøk, http://www.sweetlime.co.tt

Steder å besøke

En besøkende til Trinidad kan finne det er en mangfoldig rekke interessante aktiviteter de kan engasjere seg i løpet av deres besøk. Asa Wright Nature Centre er en verdensklas

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.