*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

5 gode feriesteder i British Columbia, Canada

Folk har hørt om Vancouver, men det er mange andre vakre steder å besøke i British Columbia, spesielt om sommeren. Her er fem av de mest interessante stedene å besøke i BC.

1. Den Okanagan Valley, som ligger en 4 timers kjøretur fra Vancouver, kjører 120 kilometer fra Vernon til Penticton. Området er kjent for et tørt klima og temperaturer om sommeren området fra 25 til 40 ° C. Det er den eneste anerkjente ørkenområdet i Canada, komplett med klapperslanger og sorte enke edderkopper. Det er mange innsjøer i regionen for radarer, fiske, bading og seiling. Området er også kjent for sine hytte vinprodusenter, mange av dem har tatt priser verden over.

Penticton tilbyr konferansefasiliteter og er også populær som en casino destinasjon. Det er plasseringen en time fra den internasjonale grensen gjør det lett tilgjengelig til Washington innbyggere. Sørenden av vatnet er også varm og grunne for alle aldersgrupper av badegjester.

Kelowna er den største byen i dalen. Big White Ski Resort er populært for både vinter og sommer rekreasjon. Terrengsykling og fotturer er tilgjengelig i sommersesongen. Sentrums Parken byr på mange musikk- og dansesteder hele sommeren og strandpromenaden langs vannet er et perfekt sted å spasere på en varm kveld.

En av de vakreste innsjøer i Canada ligger i Vernon, i den nordlige enden av dalen. Kalamalka, sjøen med mange farger, er en stor innsjø for båtliv og bading. Godt preparerte turløyper fører ned til bortgjemte parker, en perfekt måte å tilbringe en dag. Silver Star Mountain, en stor høyde treningsanlegg, ligger 20 minutter fra byen og har også gode fjellturer og sykkelstier. Temperaturen er også 5 grader kaldere i mile high fjellet når en person ønsker å unnslippe sommervarmen.

2. Cariboo ligger en dags kjøring fra Vancouver. Når gullrushet i California kokt bort, gjorde utbyggere vei nordover til British Columbia gullfeltene. Mange av Stagecoach stopp underveis har fortsatt markører og steder som 100 Mile House og 108 Mile House er interessante stopp. Slå av motorveien ved 150 Mile House, og reise en time inn Likely og sjekk ut det gamle hotellet ligger ved bredden av Quesnel Lake (uttales quenel).

Det er en gammel grov veien som går over fjellet til Barkerville. Eller byen kan nås ved motorveien viktigste, bare en time øst for byen Quesnel. Det er en av de mest historiske områdene i British Columbia. Hver sommer er historien om den nordlige gullrushet presentert av en tr

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.