*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Min favoritt ferie Spots

Jeg har ikke en hel masse erfaringer i å gjøre ferier i mine senere år, men jeg gjorde noen som reiser flere år siden. Jeg vil skrive dem ned etter hvert som de kommer til meg; de vil ikke være i en årlig orden, men jeg elsker alle disse stedene for forskjellige grunner.

1- Waterbury, Vermont og de omkringliggende områdene er fantastisk for OST connoisseur som meg. Jeg liker å gå til en av de Cabot butikker der; det er en annen Cabot butikk i Cabot Vermont. Jeg har vært til begge. Et godt tidspunkt å gå er i høst av året, slik at du kan se de flammende fargene på bladene på trærne.

2- Granville, New York. Dette er hjemmet til den Hicks Apple Farm. Denne gården er over 100 år gammel, og det var eid av min bestefar. Da den ble solgt i 1978, navnet bodde det samme. Det er så gøy å komme hit og se hva som har blitt gjort til denne gården. Den pakkhus er nå også en sitte i kafeen der du sitter og spiser eple cider og donuts. Når folk kommer til Hicks Orchard de kommer til å tilbringe dagen. Apple plukke starter i september hvert år.

3- Cherokee North Carolina er et annet sted jeg liker virkelig å gå. Jeg elsker å gå inn i de indianske butikker. Jeg bodde hos min venn i Big Cove, NC, som ikke ligger langt fra Cherokee. Om sommeren er det ofte sangere og gitarister ute på gaten, og du kan sitte og lytte til dem.

4- jekell Island, Georgia er et annet sted som er nære og kjære til mitt hjerte. Jekell er relativt urørt. Den har en mer naturlig følelse. Strendene er ikke alle kommersialisert. Jeg liker å gå langs fjæra plukke opp skjell.

5- Tybee Island, GA en øy utenfor fra Savannah. Jeg har det gøy på Tybee også, men det er flere folk her. Strendene her er mer kommersialisert. Det er butikker der for deg å kjøpe suvenirer og andre litt hva-nots.

6- St. Lawrence Seaway i Messina New York er et flott sted å gå for å se de store havstrøm skipene gå gjennom slusene. Du kan parkere bilen og se disse hav liners og lasteskip kommer gjennom kanalen. St. Lawrence Seaway tillater skip å gå fra Atlanterhavet til de store sjøene. Du kan stå på New York side og se over dammen og se Montreal Canada.

7- Saratoga Springs, New York er hjemmet til Saratoga Raceway. Hvis du liker hesteveddeløp dette er et sted å gå i vår- og sommermånedene.

8- Atlanta Georgia er hjem til Atlanta Sea Aquarium. Dette er et fantastisk sted. Du går gjennom en tunnel for å komme inn i bygningen for å se de mange utstillinger. Nå

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.