*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

San Antonio River walk

Hvis du noen gang har vært i San Antonio, da har du sannsynligvis vært på den berømte og vakre elven gange i sentrum San Antonio. San Antonio-elven renner rett gjennom sentrum, og det er et flott sted å besøke og slappe av.

På den 28 november 2008, begynner jula offisielt på elven gange. På 7:00. alle 122.000 lysene vil gå på! Det vil være en parade på river med fargerike og vakre båter. Når paraden ender, det er en perfekt mulighet til å hoppe inn i en båt, og ta en tur nedover elva, med solen ned og lysene blinkende og reflekterer fra vannet nedenfor, gjør den perfekt romantisk få en måte!

Juletider er også tiden for caroling og elven gange har det også! November 29th- 21 desember elven gange vil bli foret med mer enn 185 skoler, kirker og andre grupper som synger sine hjerter ut til cruising båter. Det er den perfekte avslutning på en lang dag med shopping!

Sammen med julesanger og vakre lys blinkende over elven, bankene vil være glødende begynnelsen 5 desember til 21. med det som kalles "Fiesta de las Luminarias desember. "Det vil være sandsekker med glødende lys inni belysning gange måter. Det er et vakkert område og en lang tradisjon for elven gange. I hundrevis av år har dette pågått, og det er virkelig et område for å se. Det begynner i skumringen hver kveld, fredag, lørdag og søndag bare, under fiesta.

Hvis du bare ikke kan stå stedet av en annen mall denne høytiden, hvorfor ikke prøve å handle på ferie Arts & Crafts Show som går på langs elven gange hver høytiden som begynner 12. desember og går gjennom 14. desember. Venders alle har ulike og unike gaver som spenner fra håndlagde smykker til møbler. Du er sikker på å finne noe spesielt for det vanskelig å kjøpe for personen.

Vil du gjøre en helg komme unna ved elven gå? Det er mange flotte hoteller over ser elva og fantastiske spise opplevelsene.

For de som ikke har noe imot å handle på kjøpesenteret, er The San Antonio River Mall stedet å handle! Bygget rett ved elven, vert det mange butikker og restauranter, alle med en vakker utsikt.

Elva Turen har også en god natt liv for dem som ikke tankene bor oppe sent og nyte levende musikk og drikke . Ta en båttur rett opp til din favoritt bar eller restaurant.

San Antonio River Walk har noe for hvert medlem av familien, ung eller gammel. Hvorfor ikke feire høytiden på river.

For mer informasjon om elva gange kan du finne dem på internett. De har kart tilgjengelig sam

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.